Вхід | Реєстрація

Скільки коштує ремонт?

Скільки коштує ремонт?
Роботи на цьому відрізку вже завершені

19 квітня на онлайн-платформі Прозорро працівники Кобеляцького комунального підприємства «Водоканал Плюс» оприлюднили кілька договорів, підписаних із підприємцем Левом Маргаряном.

Зокрема, роботи з ямкового ремонту асфальтового покриття по вулиці Мільйонна (колишня Огія) коштували 49 917 гривень. У дефектному акті вказано, що дорожники провели ямковий ремонт асфальтобетонного дорожнього покриття:

  • площа ремонту до 5 метрів квадратних — на 67,1 квадрата,
  • площа ремонту від 5 до 25 метрів квадратних — 28,9.

Тобто, загалом по вулиці Мільйонній відремонтовано 96 квадратних метрів дороги.

Відповідно до іншого договору, ямковий ремонт асфальтового покриття по вулиці 1 Травня обійшовся в 49 816 гривень. Тут працівники Маргаряна ліквідували ями на загальній площі 95,8 квадратного метра.
Ремонт дороги по вулиці Ветеринарній оцінили в 49 864 гривні. Вказаної суми вистачило, аби «залатати» 95,9 квадратного метра автошляху.

За 49 290 гривень ремонтна бригада засипала й закатала вибоїни по вулиці Юр’ївській на площі 94,8 квадрата.

Отож, за 382,5 квадратного метра відремонтованої дороги міська рада заплатить 198 887 гривень, або майже 520 гривень за кожен квадрат. Хоча не виключено, що оскільки договори укладає і підписує керівник комунального підприємства Володимир Юрко, то й кошти виділятиме організація, яку він очолює.

У договорах вказано, що гарантійний термін на наданий обсяг робіт становить 1 рік. Тому не виключено, що в 2022 Лев Маргарян знову асфальтуватиме Мільйонну, 1 Травня, Ветеринарну й інші міські вулиці, де в цьому році працюватимуть його робітники.

Воду від Юріївської відводитиме асфальтний насип

 

Паралельно з ремонтом дороги триває реконструкція тротуару на вулиці Юр’ївській. На тротуарній доріжці замість старого асфальту вкладають плитку.

14 квітня «водоканалівці» оголосили аукціон на визначення постачальника тротуарної плитки «Брукланд Старе місто». За 149 000 гривень мають придбати 640 квадратних метрів бруківки. Точно не відомо, на які цілі використовуватимуть бруківку. Можливо, реконструюватимуть черговий тротуар або парк відпочинку. А може, проводять тендер на бруківку, що вже вкладена по Юр’ївській.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2021, 18:25 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації