Вхід | Реєстрація

Творчі, наполегливі, талановиті!

Творчі, наполегливі, талановиті!

Саме так говоримо про вихованців Кобеляцького будинку дитячої та юнацької творчості.

Кожен гурток, кожне творче об’єднання на чолі з керівником — це маленький острівець творчості. Доброю традицією для наших вихованців є участь у різноманітних конкурсах, адже це не лише оцінка власних досягнень, вмінь і навичок, це досвід, конкуренція, стимул до кращого. На початку весни наші вихованці взяли участь у Всеукраїнському мистецькому конкурсі «Жінок оспівую красу».

Активними його учасниками стали вихованці гуртків: художнє читання «Калинонька», дитячий театр «Котигорошко», вокальний гурток «Перлинки», «Петриківський розпис», «Виготовлення сувенірів».

Переможцями конкурсу стали: Ілля Жуков, Матвій Вальцев, Даша Панасенко, Артем Крамаренко (керівник Галина Сабадирь); Аня Бублій та Максим Білаш (керівник Олена Білаш); Олександра Копичинська (керівник Андрій Уткін); Вікторія Татті, Валерія Федоренко, Анастасія Видрьонкова, Еліна Проскурня (керівник Світлана Кравченко), Анастасія Пономаренко, Черкаська Анна (керівник Аліна Гамага).

Бажаємо успіхів та нових перемог!


Автор: Білаш Максим, гурток «Журналістика»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2021, 18:55 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації