Вхід | Реєстрація

У центрі Нехворощі заклали новий парк

У центрі Нехворощі заклали новий парк
Загалом висадили близько 300 дерев

Минулого тижня, напередодні Дня довкілля, у центральному парку Нехворощі було досить людно. Більше ста жителів громади зібралися для того, аби закласти молодий парк.

За інформацією прес-служби сільради, дерева саджали працівники сільської ради, поштового відділення, школи й медичної амбулаторії, дитсадка «Сонечко», БДЮТ, відділу освіти, Центру надання соціальних послуг, комунгоспу, багатьох магазинів, бібліотек, Будинку культури, відділу благоустрою і виконкому сільської ради. Також активну участь у закладенні парку взяла молодь. Водій сільради Анатолій Шийка займався підвезенням води, необхідної для поливу саджанців.

Загалом нехворощани висадили 30 дубків, 25 саджанців катальпи, 95 лип, 20 — горобини, 100 берізок, 10 — черемхи, 20 — ялівцю, 3 голубих ялинки і 2 магонії.

Керівництво громади пообіцяло забезпечити регулярний полив дерев упродовж літа.

Заступниця голови сільради Зоя Короленко анонсувала, що восени буде закуплена нова партія саджанців. Зокрема, вже більш дорослі голубі ялинки, одну з яких висадять навпроти Будинку культури, аби через кілька років прикрашати її на Новий рік.

Посадовець подякувала нехворощанкам Світлані Кравець, Надії Нікуліній і Ользі Гапон, які поділилися насінням чи саджанцями квітів. Їх висадили на клумби в населеному пункті.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2021, 19:11 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації