Вхід | Реєстрація

Ринок біля «Явора» ліквідовувати не будуть

Ринок біля «Явора» ліквідовувати не будуть
Павільйон розберуть

Про це говорить царичанський селищний голова Геннадій Сумський.

Днями в соцмережах була поширена інформація про те, що маленький ринок у Царичанці, розташований поряд із магазином «Явір», припинив свою роботу. Було висловлене припущення про те, що його взагалі ліквідують.

Між тим, на цьому місці торгівлі, як правило, продавали сільськогосподарську продукцію, вирощену вдома. Мова йде про овочі, фрукти, розсаду, а також молочні продукти. І торгували там пенсіонери, для яких продаж такого краму є можливістю поповнити не надто переповнений грішми сімейний бюджет.
За роз’ясненням щодо долі ринку редакція звернулася до царичанського селищного голови Геннадія Сумського.

Геннадій Вікторович одразу наголосив, що мова про повне закриття ринку сільгосппродукції біля «Явора» не йде. Але буде проведена заміна споруди, в якій торгують люди.

Селищний голова пояснив:

— Той ринок дуже маленький. Думаю, що не помилюся, стверджуючи, що там торгують не більше десятка продавців. Пожвавлення торгівлі відбувається лише в період продажу розсади. Водночас споруда, в якій ведеться торгівля, займає багато місця. От і звернулися до селищної влади власники магазинів із проханням. Вони просять тимчасово прибрати той металевий відкритий павільйон. Адже через нього виникають проблеми у водіїв, що бажають припаркувати біля розташованих поряд магазинів свій транспорт. Натомість підприємці взяли на себе зобов’язання за їх кошти поставити іншу споруду, в якій зможуть торгувати селяни. Але вона матиме менші розміри, буде більш компактною. Ми погодилися. Так що торгувати люди біля «Явора» будуть.

За словами Сумського, металеві конструкції з павільйона після демонтажу залишаться у власності громади і будуть використані під час облаштування місця для зберігання комунального автотранспорту.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2021, 12:18 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації