Вхід | Реєстрація

Зарплата Турського зросла лише на 10 тисяч

Зарплата Турського зросла лише на 10 тисяч

Китайгородський сільський голова подав декларацію про доходи за 2020 рік. Як і в більшості колег по роботі в органах місцевого самоврядування, протягом року в Сергія Миколайовича зросла заробітна плата.

Зарплата Турського дійсно зросла. Але не надто суттєво: за весь рік роботи керівник Китайгородської громади отримав лише на 10 тисяч гривень більше, ніж у 2019-му. Тобто менше, ніж на тисячу в місяць.

Взагалі не можна сказати, що утримання Сергія Турського обходиться китайгородцям дуже дорого. Згідно з даними декларації, Сергію Миколайовичу в якості зарплати протягом року було нараховано 235153. Звичайно, у цьому випадку мова йде про суму без відрахувань, тобто «на руки» Турський отримав менше. У 2019 році річний розмір нарахованої китайгородському голові зарплати становив 224 215 гривень.

Для порівняння зарплати «сусідів»: річна зарплата Геннадія Сумського, царичанського селищного голови — 405965 гривень, Олександра Копельця, який очолює найбіднішу в області Кобеляцьку громаду — 727386 гривень. Тобто, як бачите, зарплати керівників органів місцевого самоврядування можуть різнитися в кілька разів, а саме — утричі.

У 2020 році Турський користувався автомобілем KIA SORENTO, що перебуває у власності його сина. Свій Хюндай Сергій Миколайович благополучно продав. У всякому випадку, в декларації цього автомобіля, у порівнянні з 2019 роком, уже немає. Натомість є дохід, отриманий від відчуження рухомого майна в сумі 411425 тисяч гривень.

Дружина Турського протягом минулого року працювала в Петриківській РДА, а потім отримувала допомогу по безробіттю. Разом набралося на 46 із гаком тисяч гривень за рік.

Також Сергій Турський повідомив у декларації, що його дружина продала земельну ділянку вже скандально відомому будівнику ставків Дмитру Алмазову за 29 тисяч 900 гривень.

Ні в готівці, ні в фінансових установах Сергій Миколайович грошей, згідно із даними декларації, не тримає.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2021, 13:24 | Царичанка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації