Вхід | Реєстрація

Гончаренку заборонили виступати в ПАРЄ

Гончаренку заборонили виступати в ПАРЄ

Народного депутата від партії "Європейська солідарність" і члена української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи Олексія Гончаренка позбавили можливості виступати в ПАРЄ. Про це політик заявив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, таке рішення було прийняте через донос голови російської делегації Толстого з яким нардеп мав конфлікт під час зимової сесії парламентської асамблеї. Наступні три місяці Гончаренко не зможе виступати в ПАРЄ.

Також політик додав, що розгляд скарги від президента ПАРЄ Демса через український прапор і питання Меркель перенесли на початок червня.

Нагадаємо, що 28 січня 2021 року Олексій Гончаренко влаштував перепалку з главою делегації Росії Петром Толстим і назвав його пропагандистом, негідником і вбивцею. Також нардеп сказав, що місце Толстого в "кімнаті для бруду" і послав його "крутитися на жердині Путіна". У відповідь на репліки Гончаренко у Толстого здали нерви й він попросив більше не надавати слова українській делегації. На це український політик, що російським пропагандистам не потрібна правда і назвав Толстого антисемітом і українофобом. Російський політик Петро Толстой неодноразово виправдовував окупацію Криму у 2014 році й називав Україну неповноцінною державою.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2021, 11:21 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації