Вхід | Реєстрація

Великодні щедроти: від дітей – солдатам

Великодні щедроти: від дітей – солдатам

Великдень – свято, коли прийнято ділитися з ближніми добром і душевним  теплом. Це свято сподівань на світле і щасливе майбутнє. Саме в ці дні всі ми намагаємося бути добрішими, щирішими, єднатися із родиною, країною.

Щоб приємні миті світлого свята Христового Воскресіння відчули бійці, воїни-земляки в зоні ООС, гуманітарним відділом Білицької селищної ради організовано акцію “Великодній кошик воїну ООС”. До цієї благородної справи активно долучилися педагоги та учні освітнього закладу “Білицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1” та філії: “Білицька ЗОШ І-ІІ ступенів №2”, “Білицька ЗОШ І-ІІ ступенів №3”, “Кустолово-Кущівська ЗОШ І-ІІ ступенів”.

У рамках акції були зібрані: паски, печиво, цукерки, малюнки, листівки, аплікації виготовлені дітьми. Гостинці направлено Новою поштою до Харківського військового госпіталю, у місто Волноваху Донецької області, село Башкирівку Харківської області, село Старий Яр Львівської області.

Від учнівсько-педагогічного колективу освітнього закладу "Бутенкіська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ю.П.Михайлика" надіслано Яну Дзеркалію випускнику школи 2013 року нині старшому лейтенанту ЗСУ, квадрокоптер. Сучасна техніка була відправлена    на місце дислокації 128-ї  гірсько-штурмової бригади,  що знаходиться на даний час біля Маріуполя.

Цією акцією її учасники передають частинку свого тепла, сімейного затишку, аби надати святковості військовим будням воїнів. У ці подарунки вкладено максимум любові, поваги, вдячності, переконання у тому, що вдома чекають на захисників їхні рідні, близькі та друзі.


Автор: Іван ДАНЬКО , начальник гуманітарного відділу Білицької селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2021, 21:38 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації