Вхід | Реєстрація

Працівникам Кобеляцького ПМСД представили нового керівника

Працівникам Кобеляцького ПМСД представили нового керівника

Подія сталася у вівторок, 27 квітня. Тимчасово керувати «первинкою» буде Віра Супруненко.

Інформацію про те, що в Кобеляцькому центрі первинної медико-санітарної допомоги з’явився новий керівник, редакція отримала із трьох незалежних джерел. Щоправда, на офіційному сайті Кобеляцької міської ради станом на 14‑ту годину не було ні повідомлення про кадрові зміни, ні розпорядження міського голови щодо цього.

Та нічого незвичайного в цьому факті немає. Розпорядження про призначення керівника робіт із ліквідації надзвичайної ситуації, читай — головного по боротьбі з коронавірусом, було опубліковане на сайті міськради лише 24 квітня. Хоча й до цього із ковідом у міськраді завзято боролися. Хто не знає — головнокомандувачем антиковідного війська в Кобеляках є заступник міського голови Сергій Китайгора.

Так що цілком можливо, що й розпорядження про призначення Віри Супруненко опублікують через два-три дні.

Але у вівторок Віру Миколаївну вже представили трудовому колективу. Представляв особисто міський голова Олександр Копелець. Він зачитав відповідне розпорядження, підписане ним.

Нагадаємо, що головним лікарем Кобеляцького ПМСД де-юре є Любов Коломієць. Щоправда, вона вже протягом тривалого проміжку часу знаходиться на лікуванні.

Віру Супруненко призначили керувати «первинкою» тимчасово, до одужання діючого головного лікаря. До моменту призначення Віра Миколаївна знаходилася на заслуженому відпочинку.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2021, 11:04 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Fuks / 29 квітня 2021, 13:28
О дає Санич! Пані Вірі правнуків няньчити треба а вони медицину підіймать з нею хочуть...Маразм мера кріпча з кожним днем...Бібліотеки закрив,клуби також,старост нема,на днях школи переполовине,а к Новому году і первинна ланку медицини прикаже довго жить...І почне розцвітать Кобеляччина!На шляху до Біликів чи Плавнів на чроі з членами неДовіри.
2. Ltava / 29 квітня 2021, 16:21
1.Fuks
«Пані Вірі правнуків няньчити треба »


Уже не треба бо вони повиростали ))))))))))))))))))

1.Fuks
«І почне розцвітать Кобеляччина!»


Чи розквітне не знаю а пахнутиме кріпко )))))))))))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації