Вхід | Реєстрація

Першими ремонтуватимуть дороги на Канави і Сухе

Першими ремонтуватимуть дороги на Канави і Сухе

Загалом дорожні роботи проведуть на відрізках довжиною 16 кілометрів.

Нагадаємо, що цього року представники державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області» звернулися до органів місцевого самоврядування з пропозицією спільного фінансування доріг місцевого значення, що потребують першочергового ремонту. Дорожні роботи фінансуватимуться з розрахунком 50 на 50.

У Кобеляцькій громаді дрібні ремонтні роботи проводитимуть на п’яти автодорогах місцевого значення: Поводи — Лучки, Кобеляки — Просяниківка — Лебедине, Василівка — Кам’янське — Придніпрянське, Сухинівка — Канави і Сухинівка — Іванівка. Загальна вартість складе 8 мільйонів гривень.

За інформацією прес-служби Кобеляцької міськради, минулого тижня міський голова Олександр Копелець зустрівся з представниками Агентства місцевих доріг. У ході зустрічі сторони узгодили проведення ремонту доріг: Сухинівка — Канави, Сухинівка — Іванівка й Кобеляки — Сухе.

Ямковий ремонт триватиме:

  • від центру Канав до Іванівки та по самому населеному пункті. Протяжність відрізку — 4,5 кілометра;
  • від знаку на Іванівку до знаку на Сухинівку (довжина 7 кілометрів);
  • на відрізку шляху Кобеляки — Просяниківка — Лебедине — Сухе протяжністю 8,9 кілометра.

Також міська рада і Агентство планують спільно утримати узбіччя доріг. Для цього підприємство надає технічні умови, а громади самостійно обирають підрядників та проводять роботи з благоустрою смуги відведення.

Ямковий ремонт доріг має розпочатися цього тижня.

27 квітня у соцмережі Фейсбук, на сторінці Агентства з’явилася інформація, що 8 громад визначили ділянки для ремонту та профінансували роботи. Днями дороги почнуть ремонтувати в Опішнянській, Мачухівській, Заводській, Михайлівській, Новогалещинській, Машівській, Білицькій та Оржицькій ОТГ.

У Білицькій громаді на дороги виділили 2 мільйони  гривень, ще 2 мільйони витратить Агентство.
Як бачимо, Кобеляцької ОТГ у переліку першої вісімки немає.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2021, 19:22 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації