Вхід | Реєстрація

У Полтаві другою дозою вакцинували миротворців, які на початку травня відбудуть у Конго

У Полтаві другою дозою вакцинували миротворців, які на початку травня відбудуть у Конго

29 і 30 квітня другу дозу вакцини отримали українські військовослужбовці, яких на початку травня планують залучити до виконання миротворчих завдань у Демократичній Республіці Конго. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олег Синєгубов.

«231 миротворця із різних областей України наші медики щеплювали в Полтавському військовому госпіталі вакциною CoronaVac, – зазначив очільник області. – В жодного військовослужбовця побічних ефектів виявлено не було».

Загалом упродовж 29 квітня на Полтавщині щеплення зробили 5433 людини вакцинами CoronaVac, Pfizer та AstraZeneca. Із початку вакцинації щеплення вакциною AstraZeneca зробили 6 774 людини віком 65+. 

Всього в області проведено 34 764 щеплення. 

Нагадаємо, Полтавщина є одним із лідерів в Україні з вакцинації проти COVID-19, має один із кращих показників – 251,1 на 10 тисяч населення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2021, 17:12 | Полтава | Спорт і здоров'я


1. Fed654Frumos / 30 квітня 2021, 17:46
Оце правильно! Головне щоб на рідній Конголезщині мир був,а ми вже якось...
2. Седой / 1 травня 2021, 18:27
Я там в 2008 году три месяцаруководил школой подготовки водителей КАМАЗов, успел замениться до сезона цеце. Так что поаккуратнее парни, а то заработанных денег на лечение не хватит
3. Fed654Frumos / 1 травня 2021, 19:55
Седой,ти оприділись,хто ти.А то як в пісні ’’токарь пекарь и аптекарь,и морской артиллерист’’.То ти МЧСник,то насоси ремонтуєш десь в Сибіру,то інструктор-камазіст в Конго.Скажи чесно,крєпко бухаєш і тебе несе?Чи цеце тебе таки куснула?
4. Седой / 2 травня 2021, 13:01
Тебя и кусать не надо, похоже. Зайди на сайт МЧС России. МЧС в Браззавиле и Киншасе открыли школы подготовки водителей в связи с закупками больших партий Камазов.Вот три месяца и был начальником школы, типа ДОСААФ. В в Сибири под Ленском видел тонущих коров, более 300, вода за сутки на 13 м поднялась... Век бы такого не видеть. За 30 лет в МЧС только пекарем не был,не пришлось, хотя если бы понадобилось - и хлеб бы выпекать научился. Много чего видел и по миру полетал, людей спасая... Некогда было твои колхозные песни дебильные учить. Пью, конечно,в основном самогон - гены наверное срабатывают, и даже курю. К счастью, мой самогон не вызывает кастрюлеголового эффекта. Понимаю, что зависть - одна не из лучших черт украинца и не лечится ничем, кроме работы. Иди поработай, денег сруби и полегчает.Во, сколько в Пасху настрочил, надеюсь, не обидел. Христос Воскресе!
5. Седой / 2 травня 2021, 13:05
Жаль, не могу дать ссылку на свой аккаунт в Гугл, там много личного. Так вот, там есть вкладка мест, где я был (Гугл все отслеживает). Карта ваших авиалиний отдыхает, как и Аэрофлота :))
6. Седой / 2 травня 2021, 13:08
Вот вам с Корра: По данным СМИ, сегодня в Одессе состоится марш патриотов, которые подписали меморандум об объединении в случае возможной агрессии со стороны РФ или других провокаций. Старт шествия запланирован в 12:00 на Соборной площади.
Маразм - палачи-поджигатели будут праздновать удачный костер? Вы в своем уме???
7. Bazilo / 2 травня 2021, 15:05
3.Fed654Frumos
«Седой,ти оприділись,хто ти»

Що там "оприділятись".Воно ватне кацапське чмирло,яке гадить по всіх темах.
8. Седой / 2 травня 2021, 21:17
А по делу есть что сказать? И не тужся меня оскорбить, я на быдло кастрюлеголовое не реагирую, вакцинирован.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації