Вхід | Реєстрація

Лівенські футболісти здобули аграрний кубок

Лівенські футболісти здобули аграрний кубок

У фіналі турніру спортсменам протистояла команда із сусідньої, Кобеляцької, територіальної громади.

У суботу, 1 травня, в Лівенському відбувся міні-футбольний турнір, у якому взяли участь 5 колективів із Нехворощанської і Кобеляцької ОТГ. Першотравневі змагання проходили з ініціативи прихильника футболу Івана Кравцова. Головний приз турніру — кубок аграріїв.

Команди були розділені на дві групи: молодшу й старшу. За їх грою слідкував суддя Микола Наумов, колишній учитель фізичного виховання Канавської школи, інструктор зі спорту.

Матч між юними футболістами завершився за повної переваги гостей із Канав, які обіграли місцевий колектив із рахунком 8:1.

У старшій віковій категорії лівенська команда з мінімальним результатом перемогла опонентів із Сухої Маячки — 1:0.

За нічийного результату (1:1) завершився поєдинок між колективами з Нехворощі й Канав. Тому долю матчу футболісти вирішували вже в пенальті. Більш влучними були канавські спортсмени.

Фінальний матч проходив за участі господарів поля і гостей із Кобеляцької громади. Лівенський колектив показав більш злагоджену гру, що позначилося і на результаті. 3:0 — господарі поля стали переможцями кубка аграріїв.

По завершенню ігор відбулося нагородження колективів та футболістів за ігровими амплуа. На думку організаторів, кращим воротарем змагань став Олександр Стефурак (Лівенське), захисником — Богдан Філіп (Канави), нападником — Олександр Савченко (Нехвороща).

Та на цьому футбольні змагання не завершилися. Адже далі відбувся матч пам’яті Володимира Бровка. Чоловік народився у Лівенському, згодом він переїхав у Кременчуцький район, де керував фермерським господарством «Сатурн». Декілька днів тому його не стало.

Оскільки Володимир Бровко був великим шанувальником футболу, його рідні, сім’я Івана Кравцова (він сам, його сини й онуки) вирішили провести пам’ятний матч із лівенськими «ветеранами». У результаті, команда Кравцових здобула перемогу з рахунком 3:0.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації