Вхід | Реєстрація

Турнір пам’яті Леоніда Мокляка виграє «Чиста Криниця»

Турнір пам’яті Леоніда Мокляка виграє «Чиста Криниця»

1 травня в Драбинівці проходив традиційний пам’ятний футбольний матч. Щороку драбинівські спортсмени вшановують пам’ять місцевого юнака, який у 1991‑му трагічно загинув під час навчально-бойових стрибків із парашутом. У свій час Леонід Мокляк був улюбленцем уболівальників та одним із кращих гравців драбинівського «Колосу».

На урочисту частину завітали ветерани драбинівського футболу — Геннадій Куліш та Леонід Дмитренко, які свого часу грали разом з «Ромою», так називали Леоніда вболівальники (по-батькові Романович). Дмитренко вручив Денису Височиненку, племіннику Леоніда Мокляка, його портрет, який спортсмен намалював особисто.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Леоніда Мокляка.

У пам’ятному матчі взяли участь місцеві «Чиста Криниця» та «Чиста Криниця-2». Гра проходила при постійній боротьбі та з багатьма забитими голами. У підсумку, після фінального свистка на «табло» горіло 4:4.

Команди вирішили пробити серію 11‑метрових, які також не визначили переможця після виконання 10 ударів у кожні ворота. Тому обидві команди, які спільно виступають у розіграші чемпіонату Новосанжарщини, були нагороджені перехідним кубком Леоніда Мокляка.

Після спортивної частини, спортсмени поклали квіти на могилу вічно молодого гравця драбинівського «Колоса».


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, голова Федерації футболу Новосанжарщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2021, 12:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації