Вхід | Реєстрація

«Альтаїр» вдало стартував у кубковому турнірі

«Альтаїр» вдало стартував у кубковому турнірі

Команда Ігоря Проценка в 1/16 фіналу Кубка Полтавської області з футболу серед аматорів з рахунком 2:1 перемогла суперників із Семенівки.

1 травня розпочалися обласні кубкові змагання. Цього року в них беруть участь 28 команд. Уже колишній Кобеляцький район представляє колектив «Альтаїр».

Як розповів засновник команди Ігор Проценко, колектив на 80 відсотків складається з місцевих футболістів. У основному це гравці колишнього бутенківського «Локомотиву». Четверо полтавських легіонерів у минулому році грали за команду, двоє новачків. Ворота захищає біличанин Володимир Нестеренко. Капітан — Олександр Митрович.

Назва команди походить від приватного підприємства, яке заснував Ігор Проценко.

Наразі всі фінансові витратити на переїзди й харчування спортсменів на себе взяв Проценко, та вже є попередні домовленості з любителями цього виду спорту — Валерієм Дригою, Олександром Жуком і Юрієм Мухою. Також часткова фінансова допомога має надійти в другому півріччі з Білицької селищної ради.

Оскільки зараз бутенківський стадіон знаходиться на реконструкції, команда домашні матчі проводитиме в Біликах.

У 1/16 фіналу Кубка області «альтаїрівці» провели виїзний матч у Семенівці, де зіграли проти місцевої команди.

У першому таймі колектив Ігоря Проценка забив два голи. Автором обох м’ячів став полтавський легіонер Владислав Гасенко. Пропустити бутенківці встигли теж у першій 45‑хвилинці. Друга половина гри пройшла без голів. Хоча той же Гасенко двічі виходив сам на сам із воротарем, але реалізувати момент спортсмену не вдалося.

У підсумку, 2:1 — «Алтаїр» здобув свою першу кубкову перемогу.

Матч-відповідь відбувся у вівторок, 4 травня. Від його результату залежало, яка з команд продовжить участь у 1/8 фіналу Кубка. Бутенківці першими відкрили рахунок у матчі. Голом у ворота гостей відзначився Андрій Поцелуйко. Та невдовзі семенівцям вдалося зрівняти результат.

Та рахунок 1:1 лише налаштував колектив Ігоря Проценка на більш продуктивну гру. Другий гол за бутенківців забив Костянтин Ліщинський, третій — Руслан Онікієнко, а четвертий — Владислав Гасенко. Гості спромоглися ще на один м’яч.

Отож, 4:2, бутенківський «Альтаїр» проходить у чергову стадію футбольного турніру.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2021, 16:45 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації