Вхід | Реєстрація

Відділ освіти купує шкільний автобус

Відділ освіти купує шкільний автобус

Вартість транспортного засобу складе 1 900 000 гривень.

Оголошення про проведення аукціону із визначення переможця, який доставить автобус у Кобеляки, було оприлюднене 30 квітня.

У технічній специфікації вказано, що загальна пасажиромісткість авто має становити не менше 30 місць. Автобус виготовлений в Україні. На ньому повинен бути встановлений дизельний двигун об’ємом не менше 5000 кубічних сантиметрів.

Автобус новий (2020–2021 року випуску), технічно справний, комплектуючі та матеріали — такі, що не були у вживанні, відповідність екологічним нормам — не нижче EURO-5.

Гарантія на автобус надається не менше, ніж на 24 місяці, або на 100 000 кілометрів пробігу з моменту доставки та прийняття транспортного засобу в місці його кінцевого призначення.

Аукціон проходитиме 17 травня. Очікувана вартість покупки становить 1 900 000 гривень.

Нагадаємо, що цього року за обласні кошти для потреб навчальних закладів мають придбати 18 автобусів. Згідно з розпорядженням голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова, транспортні засоби обслуговуватимуть 18 навчальних закладів у 14 громадах. У Кобеляцьку громаду закуплять 2 автобуси, які здійснюватимуть підвіз учнів міських ліцеїв № 1 та № 2. Один автобус працюватиме в Нехворощанській громаді.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації