Вхід | Реєстрація

Вболівальників полтавської «Ворскли» менше, ніж у «Динамо»

Весняний відрізок чемпіонату якийсь занадто вже нецікавий у киян, мало цікавих виїздів, мало серйозних суперників. І хоч «Ворскла»  досить серйозно піднялась в ігровому плані, ніхто з вболівальників справжнім супротивником полтавську команду не вважає. Не зважаючи на це 20-й і 21-й сектори практично заповнились на початок матчу. Варто відзначити і велику кількість людей старшого фанатського покоління, яких не завжди побачиш на рядових матчах чемпіонату. Саме вони повісили олдовий банер "Darnitsa hools", який останнього разу висів на стадіоні 7 років тому, пише Fcvorskla.com.ua.
На вихід команд на 20-му секторі в хід ідуть розтяжки і маленькі прапорці, а далі прапорці весь час періодично з’являються під деякі заряди аж до кінця другого тайму. Звук був дуже і дуже хорошим, особливо якщо врахувати, що без мегафону споукменів вище 8-го ряду вже практично не чутно. Достатньо непогано прижились кілька нових зарядів.
На початку другого тайму було піднято текстовку "Нічого зайвого!" і емблему клубу в ромбі, яку фанати хотіли б бачити офіційною емблемою клубу. Загалом матч пройшов без жодних проблем, хіба що стюард весь матч намагався зняти банер Happy crew з черепом, за що отримав град сніжок в свою адресу.
Гостей з Полтави приїхало 30 чоловік, що якось дуже вже мало в порівнянні з їх донецьким вояжем. Біло-зелених також попросили прибрати банер з черепом. Варто відзначити, що після матчу вся полтавська команда побігла до гостьового сектору на відміну від київських гравців...

Автор: www.mobus.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2010, 09:50 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації