Вхід | Реєстрація

Кількість госпіталізованих до лікарні зменшилася

Кількість госпіталізованих до лікарні зменшилася
Хворих все рівно багато

Але, за словами медиків, це не дає жодної підстави думати, що небезпека захворіти на коронавірус зникла.
Володимир Казирод, головний лікар Кобеляцької ЦРЛ, підтверджує, що зараз на лікуванні в стаціонарному відділенні хворих суттєво менше, у порівнянні з так званим піковим періодом. Але зазначає, що кількість госпіталізацій залишається великою.

Медик пояснює:

— Станом на початок травня маємо по одному-два випадки госпіталізацій за добу. У різні дні на лікуванні із вже встановленим діагнозом ковід, або із підозрою, перебувають від 35‑ти до 40 пацієнтів. Так, це менше, аніж у березні–квітні. «Рекорд» у нас був 66 хворих. Це — дуже багато. Але й нинішня кількість хворих є значною. Тому приводів для занадто оптимістичних настроїв поки ще не бачу.

Як відомо, станом на 4 травня Полтавська область ще перебувала в так званій «червоній» зоні адаптивного карантину, запровадженого Урядом.

Водночас із 5 травня в Кобеляцькій громаді відновлений навчальний процес у школах і дитсадках.

Розпорядження щодо поновлення денного навчання в освітніх закладах 30 квітня підписав Сергій Китайгора, який є керівником робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Водночас у сусідній Білицькій громаді навчальний процес у дитсадках не припиняли.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2021, 17:50 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації