Вхід | Реєстрація

В ніч на 9 травня у Кобеляках стріляли

В ніч на 9 травня у Кобеляках стріляли

Але це були зовсім не постріли салюту в память про загиблих у другій світовій війні. Це группа молодиків влаштували криваві «розбірки» із стріляниною.

Інцидент стався вночі на території автозаправної станції «ВОГ». Говорячи офіційною мовою, «між группою молодих людей раптово виник конфлікт». Почалася бійка. В ході неї в хід пішли ножі. І навіть пролунало кілька пострілів із «травмата».

Один із учасників «бійні» на заправці був госпіталізований до лікарні. Відкрите кримінальне провадження за ознаками статті 121, частини першої, Кримінального Кодексу України: «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленя волі на строк від пяти до восьми років.

Люди, які бачили відео бійки (а все дійство зняте камерами відеоспостереження) говорять, що видовище – не для слабких нервів. А працівники заправки зізнаються, що тепер бояться виходити на роботу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2021, 14:45 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації