Вхід | Реєстрація

У Драбинівці збили велосипедистку

У Драбинівці збили велосипедистку

Жінку пенсійного віку госпіталізували в Новосанжарську лікарню.

Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку в понеділок.

За інформацією Відділу комунікації Головного управління нацполіції, 10 травня, близько 9‑ї ранку, у Драбинівці автомобіль «ВАЗ-2109», яким керував водій 1965 року народження, під час руху заднім ходом скоїв наїзд на велосипедистку, 1946 року народження.

Унаслідок ДТП жінка пенсійного віку отримала тілесні ушкодження та була направлена до Новосанжарської лікарні.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачають штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2021, 11:55 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації