Вхід | Реєстрація

Дві в Біликах і дві в Бутенках

Дві в Біликах і дві в Бутенках

У двох населених пунктах Білицької громади проведуть частковий ремонт дорожнього покриття.

Ремонтні роботи виконуватиме бутенківський підприємець Віктор Миколайович Степаненко. Саме його обрав Виконавчий комітет Білицької селищної ради.

7 травня з відкритих джерел стало відомо, що Віктор Степаненко ремонтуватиме чотири вулиці.

Зокрема, у Біликах підприємець проведе поточний ремонт частини дорожнього покриття вулиць Надворсклянської і Пристанційної. Роботи коштуватимуть 49 651 і 49 331 гривня відповідно.

У Бутенках передбачений ремонт доріг по вулицях Полтавській і Котляревського. Їх вартість складе 46 718 і 49 903 гривні.

Роботи з ремонту асфальтного покриття виконуватимуться за рахунок місцевого бюджету.
Загальна їх вартість складе 195 600 гривень.

 

У будинку культури ремонтують стелю і замінюють електропроводку

Нагадаємо, що цього року працівники Білицької селищної ради домовилися з народним депутатом Костянтином Касаєм про виділення з держави на потреби громади соціально-економічної субвенції. Державні кошти спрямують на капітальний ремонт медичного і навчальних закладів, а також двох будинків культури.

У закладах культури, де наразі тривають ремонтні роботи, за кошти із субвенції закуплять і встановлять нові системи опалення.

Білицька селищна рада, у свою чергу, продовжує фінансувати ремонт закладів культури і власного бюджету. 6 травня Гуманітарний відділ виконкому підписав договір з бутенківським підприємцем Ігорем Проценком щодо «поточного ремонту стелі сільського будинку культури в Дрижиній Греблі». Вартість робіт — 37 802 гривні.

Також Ігор Проценко замінюватиме в закладі культури електропроводку. Ці роботи оцінені в 49 825 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2021, 10:19 | Кобеляки | Суспільство
1. pinochet / 15 травня 2021, 19:12
Чому ремонт не роблять дорожні організації,відколи це степаненки стали спеціалістами по ремонту доріг і укладанню дорожного покриття у них напевно і ліцензія є,хто б сумнівався кого вибере білицька громада,який процент пахана...
2. pinochet / 16 травня 2021, 13:40
БелБратдорстрой.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації