Вхід | Реєстрація

У Центральному парку з’явилась Алея випускників

У Центральному парку з’явилась Алея випускників

7 травня учні 11 класу опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 1» посадили у сквері по вулиці Касьяна дерева горобини.

Як розповіла класний керівник випускників Наталія Жорняк, акція була приурочена кільком подіям.

— По-перше, цього року навчальний заклад підготував 30‑й випуск учнів, — говорить педагог. — По-друге, наші випускники, залишаючи поріг школи, йдуть у доросле життя. А в ньому, як у тій приказці, треба і дерево посадити, і будинок збудувати, і своїх дітей виховати. Тому перше життєве завдання вирішили виконати колективно.

Зі слів класного керівника, ідея сподобалася випускникам і їхнім батькам. Також посадку дерев підтримав директор навчального закладу Яків Постольник.

— Усі активно включилися в роботу. Буквально за тиждень були зібрані кошти на придбання дерев, — продовжила Наталія Жорняк. — Спершу планували посадити 21 дерево, так як саме стільки учнів навчається в 11 класі. Думали закупити липи і дуби, аби висадити їх на в’їзді в місто. Та через брак саджанців, було прийняте колективне рішення закупити дерева горобини. Ірина Женгура звернулася в міську раду, аби нам виділили місце під посадку дерев. Наталія Липка замовила в розпліднику підрощені саджанці горобини. Роман Василенко зі своїми колегами доставив дерева в парк Центральний. Із місцем посадки допоміг працівник міської ради Василь Фещенко.

І от 7 травня, напередодні Дня пам’яті і примирення, випускники, педагоги та батьки зібралися в центральному сквері міста, щоб гуртом посадити 7 дерев горобини.

— Щороку в Україні проходять акції «Посади дерево». Випускники Кобеляцького ліцею №1 теж долучилися до неї. Сподіваюся, що такий захід підтримають наступні випуски нашого та інших навчальних закладів і він стане традиційним, — підсумувала педагог.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2021, 13:20 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації