Вхід | Реєстрація

Шаховий турнір до свята

Шаховий турнір до свята

8 травня в Царичанці, у приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості, відбувся шаховий турнір. Організатори присвятили змагання святковим дням перемоги в Другій світовій війні.

У неофіційній дружній обстановці учасники турніру говорили про те, що було б просто чудово, аби в цьому світі найзапекліші баталії точилися за шаховою дошкою або на футбольному полі. А війни, як страшне зло, назавжди відійшли в історію. У турнірі змагалися 9 учасників: Байбуз Григорій, Бовт Юрій, Житник Олександр, Коваленко Анатолій, Підопригора Василь, Пилипенко Ігор, Продан Володимир, Смик Володимир, Хребто Олексій. Змаганнях проходили за коловою системою, контроль часу — 20 хвилин кожному на партію.

Турнір відбувся за підтримки «Федерації шахів Царичанки». Голова Федерації Ігор Пилипенко виділив грамоти, медалі та кубок переможцям турніру. На змаганні був присутній гість із Перещепиного Володимир Продан, який приїхав у якості учасника. Взагалі потрібно відзначити, що з гравцями з Перещепиного в царичан давні дружні відносини. Сусіди змагаються виключно за шахівницями, а в інші періоди часу дружать і допомагають один одному. Ну й запрошують у гості, звичайно.

З перших турів і до останнього лідерство захопили два гравці — Ігор Пилипенко та Володимир Продан. Лише в останньому поєдинку остаточно вирішилась доля першого місця. Перед останнім туром у Пилипенка Ігоря — 6,5 очка, Продана Володимира — 6,0.

Для загальної перемоги в турнірі «господаря поля» Пилипенка влаштовувала навіть нічия із принциповим суперником. Але гість турніру думав інакше. Він таки зумів переграти Пилипенка. А здобувши цю перемогу, став і переможцем турніру. Друге місце зайняв уже згадуваний Ігор Пилипенко, третє — Олександр Житник.

Учасники шахового турніру висловили вдячність директору БДЮТ Валентині Ляшенко за виділення приміщення гуртка з шахів. Грайте та вигравайте. До наступних зустрічей за шахівницями.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2021, 14:55 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації