Вхід | Реєстрація

Білики — найспортивніше селище в області

Білики — найспортивніше селище в області

Команда Білицької громади посіла перше місце в обласній спартакіаді. Тепер біличани поїдуть представляти Полтавщину на всеукраїнські змагання.

15 травня в Зінькові відбулася обласна спартакіада «Краще спортивне село Полтавської області — 2021». У змаганнях взяли участь 21 команда.

Зі слів методиста фізичного виховання Сергія Ананенка, спортсмени змагалися у шести видах спорту: міні-футбол, шахи, шашки, настільний теніс, гирі та дартс.

Футбольна команда в складі Владислава Корнієнка (капітан), Олексія Демченка, Рустама Мамедова, Владислава Колодочки, Віталія Грицаєнка і Віталія Якименка виборола першу сходинку серед усіх учасників. Срібним призером змагань став шахіст Георгій Горгола. «Бронзу» здобула шашкістка Галина Чуб. У настільному тенісі Антон Соболь і Лілія Петренко були четвертими. Найсильнішим богатирем виявився Олександр Петров.

У дартсі Роман Горгола і Альона Ананенко «дійшли» до 12 сходинки.

Загальний результат — перше командне місце і путівка на всеукраїнські змагання.

— Змагання в такому форматі проводилися в області вперше. Приємно, що наша команда здобула звання найспортивнішої, — сказав Сергій Ананенко. — Із 26 по 29 травня в Святогірську проходитимуть всеукраїнські змагання і білицькі спортсмени представлять на них Полтавщину.

Від організаторів переможці отримали грамоти, кубки й медалі, а від селищної ради — грошові гонорари.
Як розповів Сергій Ананенко, виконком селищної ради планує подати на розгляд депутатів програму підтримки спорту, аби відзначати спортсменів за їх досягнення фінансовими винагородами.

 

«Великий» футбол відкрито

Також методист повідомив, що в суботу в Білицькій ОТГ стартував Кубок відкриття з футболу. Шість команд були розділені на дві зони. У Червоних Квітах кращі результати показали господарі поля й марківські спортсмени. У Дрижиній Греблі — колективи з Вітрової Балки та Чорбівки. У фіналі до них приєднається команда з Біликів.

По завершенню Кубка відкриття розпочнеться чемпіонат з футболу.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2021, 16:37 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації