Вхід | Реєстрація

Новосанжарський «Стандарт» успішно розпочав чемпіонат

Новосанжарський «Стандарт» успішно розпочав чемпіонат
«Газовик» - переможець кубку громади

15 травня в Нових Санжарах відбувся матч І туру чемпіонату Полтавщини. Місцевий «Стандарт» здолав кременчуцький «Ягуар» з рахунком 2:0.

Результат матчу був вирішений у першому таймі. Владислав Піскун майстерним «падаючим» м’ячем гарматно пробив з 30 метрів. Його гол-красень уболівальники назвали кращим у поєдинку. На 36 хвилині Піскун розігнав атаку, розрізав м’яч на Ігоря Соколянського, який продовжив на дальню стійку Артуру Курбанову, де наш «хав» відправив кулю в дальню «дев’ятку». Крапку міг поставити наш форвард Роман Кунєв, вийшовши віч-на-віч з голкіпером «Ягуара» та перегравши його. Але м’яч з порожніх воріт вибили захисники. По перерві було зроблено багато замін, але гра йшла за рахунком. Склад «Стандарту»: Яковець (Євтушенко 78), Швей (Вовкодав 46), Матвеєв (Ічуаідзе 46), Писаренко, Бондаренко, Піскун (Ткаченко 59), Вергун, Сінчіков (Саблін 64), Курбанов, Соколянський (Бараннік 64), Сінчіков.

Нагадаємо, що новосанжарці у двох попередніх матчах кубка області 1/8 переграли 1:0 та 2:1 — «Дружбу» з Очеретуваного і вийшли на решетилівське «Динамо».

Наступну гру «Стандарт» проведе в Градизьку, де зіграє з «Темпом». А 29 травня, у суботу, свій домашній матч новосанжарці зіграють удома з «Гірником-Спорт» (Горішні Плавні).

Велика вдячність від вболівальників та гостей президенту команди Сергію Тютюннику за чергову перемогу «Стандарту» та вихід команди на професійний рівень.

 

«Газовик» перемагає в кубку Новосанжарської громади

Цього ж дня на міні-полі відбувся фінал кубка з «міньки», де «газовики» переграли потужну «Фортуну» з Пологи Низ — 4:2. У «зелених» забивали Віталій Підопригора, Ігор Романець, Руслан Шейко — два.
Команди нагороджені кубком, медалями та грамотами ВФСТ «Колос».

На наступних вихідних розпочнеться літній чемпіонат ветерани 40+, у якому візьмуть участь до 10 команд. Вдячність за підтримку в організації керівництву Новосанжарської селищної ради та Новосанжарського ліцею.

 

Обласна спартакіада

Також у суботу в Зінькові відбулася обласна спартакіада ВФСТ «Колос» «Краще спортивне село Полтавщини», у якому взяли участь до 30 команд. Змагання проходили з таких видів: з міні-футболу, волейболу, шахів, шашок, гирьового спорту, настільного тенісу, дартсу.

Від Новосанжарської громади виступали руденківські спортсмени, де найкращий результат вони показали в міні-футболі, ставши віце-чемпіонами. Руденківці поступилися в фіналі біличанам.

Максим Подовжній зайняв третє місце з дартсу, де було більше 30 учасників.

Загалом добре зіграли тенісисти Михайло Суклич та Юлія Коба, у шахах — Андрій Любко.

Драбинівську громаду представляли місцеві жителі, де кращий результат показали футболісти й шашкісти Влада Діденко, з дартсу — Христина Вовк, з гирьового спорту — Володимир Остріков, з настільного тенісу — Єлизавета Шимко.

Переможці та призери отримали грамоти й медалі. Велика вдячність селищному голові Геннадію Супруну та сільському голові Тетяні Лєсковій за організацію, надання можливості взяти участь у обласній спартакіаді.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2021, 12:20 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації