Вхід | Реєстрація

Поліцейські впіймали любителя чужих телефонів

Поліцейські впіймали любителя чужих телефонів

Молодик, який раніше вже мав проблеми із законом, не покаявся і вирішив «розжитися» цифровою технікою дівчини-попутниці.

Одного не надто прекрасного дня в маршрутці зустрілися дві людини — молодий чоловік та дівчина. Досить часто такі зустрічі переростають у знайомства, а далі… А далі варіантів чимало.

Але ця зустріч, на жаль, романтикою не закінчилася. Напевне, через те, що молодий чоловік більше уподобав цифрові гаджети, аніж їх власницю.

Коли дівчина, яка їхала в маршрутці, встала на своїй зупинці, разом із нею вийшов і згаданий чоловік. Він спробував завести розмову із попутницею. Вдалося. А потім несподівано для дівчини почав, говорячи офіційною мовою, «наносити тілесні ушкодження», простіше — бити.

Після цього нападник заволодів мобільним телефоном та старт-годинником попутниці. І кинувся навтьоки. Але втік недалеко. Його жертві вдалося оперативно зателефонувати в поліцію. На місце події одразу виїхали співробітники Царичанського відділення поліції. Опитавши потерпілу, вони почали розшук.

Така оперативність дала очікуваний результат. У той же день нападника затримали. Як уже було сказано вище, любитель чужих цифрових гаджетів у своєму житті вже порушував закон і був засуджений за майнові злочини.

Зараз йому оголосили про підозру. Кримінальне провадження ведеться за ознаками статті 186‑ї частини 2 Кримінального кодексу України «Грабіж». А вона гласить: «Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років».

Зважаючи на попередні «подвиги» грабіжника, суддя прийняв рішення обрати йому міру запобіжного заходу у вигляді 60 діб тримання під вартою. Швидше за все, чолов’яга одразу після остаточного вироку суду і далі буде залишатися на кілька років ізольованим від суспільства.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2021, 15:05 | Царичанка | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації