Вхід | Реєстрація

Троянди замість повітряних кульок

Троянди замість повітряних кульок

Таке рішення прийняли випускники однієї з міських шкіл.

У минулому номері тижневика була надрукована стаття під назвою «У Центральному парку з’явилась Алея випускників». У ній розповідалось, що учні 11 класу опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 1» посадили в сквері по вулиці Касьяна дерева горобини.

Коли матеріал уже готувався до друку, у редакцію зателефонувала випускниця міського ліцею № 2 Ліза Карпенко і повідомила, що разом із однокласниками домовилися не використовувати під час урочистостей повітряні кульки.

— Ми поговорили з класним керівником Оленою Стадніковою стосовно того, що кульки лише забруднюють землю та водойми. Їх не варто використовувати заради одного кадру на фото чи кількох секунд відео, — говорить дівчина. — Сама кулька розкладається кілька років. Крім того, своїм яскравим забарвленням вони привертають увагу тварин і птахів, які можуть їх проковтнути і загинути.

Спільно порадившись, учні 11‑А класу придбали на місцевому ринку сім кущів паркових троянд, які разом висадили на шкільній клумбі.

— Упевнені, що багаторічні квіти стануть справжньою згадкою про наш клас. Ми, учні Кобеляцького ліцею № 2, закликаємо майбутніх випускників залишати після себе щось корисне, замість того, щоб запускати небезпечні кульки, — підсумувала Ліза Карпенко.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2021, 10:46 | Кобеляки | Цікаве
1. Fed654Frumos / 22 травня 2021, 12:17
Молодці!!!!!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації