Вхід | Реєстрація

Кубок відкриття знову виграє «Іванівка»

Кубок відкриття знову виграє «Іванівка»

Команда з однойменного населеного пункту в фіналі здобула перемогу над суперниками з Озір.
Щорічно в Кобеляцькому районі «великий» футбол розпочинався з Кубка відкриття сезону. І хоча з проведенням адміністративно-територіальної реформи Кобеляцька громада увійшла до складу Полтавського району, та змагання відбулися і в цьому році.

Участь у турнірі, започаткованому в 2014‑му та присвяченому пам’яті іванівського спортінструктора Михайла Гордійка, взяли 16 команд із Кобеляцької ОТГ та сусідньої Козельщинської.

Змагання проходили в два етапи. У першому колективи за територіальним принципом були розділені на чотири зони. Команди, які посідали в групах перше та друге місця, виходили в підсумковий етап.
15 травня в Павлівці й Іванівці відбулася фінальна частина Кубка відкриття сезону.

У групу «А» пройшли підгорянський «Прапор», «Озера», «Придніпрянське» та господарі поля — павлівський «Колос».

«Прапор» — «Колос» — 2:2, «Озера» — «Придніпрянське» — 1:1, «Колос» — «Придніпрянське» — 0:1, «Прапор» — «Озера» — 0:2, «Озера» — «Колос» — 2:0, «Придніпрянське» — «Прапор» — 2:1.

У цій групі найкращий результат продемонструвала команда з Озір, за що отримала право поборотися за головний трофей змагань. Придніпрянські спортсмени, які стали другими, змагалися за бронзові нагороди.

У групі Б виступали мідянівський «Урожай», рибалківський «Спартак», вільховатський «Водник» та господарі — «Іванівка».

«Спартак» — «Іванівка» — 0:3, «Урожай» — «Водник» — 0:1, «Урожай» — «Спартак» — 4:0, «Водник» — «Іванівка» — 0:2, «Спартак» — «Водник» — 1:1, «Іванівка» — «Урожай» — 0:0.

Лідером групи виявилася команда-господар, «Урожай» — другий.

У матчі за третю сходинку турнірної таблиці мідянівська команда обіграла колектив із Придніпрянського з рахунком 2:1.

А в головному кубковому матчі «Іванівка» й «Озера» не змогли забити жодного м’яча. Тож переможця визначали в серії післяматчевих пенальті. Тут влучнішими були іванівці, які й здобули кубок.

До речі, у минулому сезоні командою-переможницею «Кубка відкриття сезону» з футболу теж була «Іванівка», яка в серії післяматчевих пенальті з рахунком 3:1 перемогла лутовинівську «Спарту».

Із моменту започаткування турніру іванівські футболісти втретє стали його переможцями.

Учасників, призерів та переможців змагань організатори нагородили м’ячами, грамотами й кубком.
Крім того, були визначені кращі гравці в командах, які боролись у фіналі. Ними стали озерянський нападник Ігор Ніколаєнко та іванівський воротар Сергій Гордійко.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2021, 10:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації