Вхід | Реєстрація

У напрямку Нехворощі знову з’явиться будівельна техніка

У напрямку Нехворощі знову з’явиться будівельна техніка

Звичайно, якщо відбудеться тендер із визначення переможця робіт і Агентсво профінансує цей проект.
Ні для кого не секрет, що більшість доріг місцевого значення в Полтавській області, як і в усій країні, перебувають, м’яко кажучи, далеко не в найкращому стані. Це стосується і автошляху, що з’єднує Нові Санжари з Нехворощею. У минулому році Агентство місцевих доріг Полтавської області виділило майже 40 000 000 гривень на ремонт дороги. За результатами аукціону, переможцем тендеру стало одеське підприємство «Ростдорстрой. Згідно проекту, підрядна організація відремонтувала 7 кілометрів автошляху.

Ще на початку проведення робіт пресслужба Агентства на своїй сторінці соцмережі Фейсбук наголосила, що на автодорозі зовсім немає основи покриття. І для того, аби нормально її відремонтувати, потрібні значні кошти. Тому представники підприємства звертатимуться в Укравтодор, щоб у 2021 році виділили на цю дорогу».

14 грудня Агентство оголосило про продовження ремонту дороги на Нехворощу. Тендер «Автомобільна дорога загального користування місцевого значення О1716225 Нові Санжари — Нехвороща на ділянці км 3+900‑км 42+394» оцінили у 108 163 540 гривень. Підрядника мали визначити 19 січня. Передбачалося, що будівельна дорожня організація виконає поточний середній ремонт.

Та згодом керівник Агентства Олексій Басан повідомив, що державне фінансування на рік значно зменшилося, а тому в плани проведення капітального і середнього поточного ремонтів дорогу на Нехворощу не включили.

14 травня тендер відновили. Сума і об’єм робіт у ньому не змінилися. Аукціон із визначення підрядника запланований на 20 липня.

У тендерній документації йдеться, що строк надання послуг підрядником триватиме до 30 березня наступного року, за умови здійснення фінансування в повному обсязі.

Шляхо-будівельна організація спланує автогрейдером 17 кілометрів узбіччя, виконає дорожні роботи на площі 61 461 квадратний метр, укріпить узбіччя, влаштує примикання і нанесе дорожню розмітку.

Отож, можна сподіватися, що цього року в напрямку Нехворощі знову з’явиться будівельна техніка.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2021, 13:41 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Rety / 21 травня 2021, 16:59
Заїбали осінню робити дорогу, треба робити весною.Так до самої зими їздити будем по калдойобинах
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації