Вхід | Реєстрація

Кабмін урізав зарплати членів наглядової ради «Нафтогазу»

Кабмін урізав зарплати членів наглядової ради «Нафтогазу»

Кабінет міністрів України прийняв рішення встановити максимальну річну заробітну плату члена наглядової ради НАК "Нафтогаз" на рівні 6,328 млн грн. За поточним курсом дана сума становить близько $ 19 тис.

Дане обмеження діє до 30 квітня 2022 року. Відповідну постанову №503 Кабмін прийняв 19 травня.

Так, зарплата членів наглядової ради "Нафтогазу" знизилася більш ніж в два рази в порівняння з 2020 роком. Тоді вони отримували по 14,038 млн грн в рік, що також 2,1 рази менше ніж в 2019 році.

Крім того, уряд оголосив з 1 червня цього року конкурс на посади чотирьох незалежних членів наглядової ради "Нафтогазу". Дане рішення закріплене розпорядженням №494-р. від 19 травня.

Також Кабмін вирішив забрати повноваження одного члена наглядової ради від держави. При цьому всі інші переобрані члени наглядової ради "Нафтогазу" почнуть працювати з 24 травня.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2021, 17:55 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації