Вхід | Реєстрація

25-го травня у Кобеляках лютувала «шалена» «Таврія»

25-го травня у Кобеляках лютувала «шалена» «Таврія»

Точніше, неадекватною поведінкою відзначився водій, котрий перебував за кермом легковика. Чоловік таранив інші автомобілі, паркан Аграрного ліцею, каштани на узбіччі та пробував битися з іншим учасниками ДТП.

Дорожньо-транспортна пригода сталася о 8 годині 25 хвилин. Із другорядної дороги, що по вулиці Юр’ївській, на перехрестя із вулицею Шевченка буквально вилетіла синя «Таврія». Автомобіль повертав у бік села Підгора.

У цей час по вулиці Шевченка, нічого не підозрюючи, їхали власники двох «дев’яносто дев’ятих». Один із водіїв, угледівши «шалену» «Таврію», встиг зреагувати і з’їхати на узбіччя. Інші машини власник «ЗАЗу» таки зачепив. І зупинився на узбіччі навпроти будівлі «Нової пошти».

Зрозумівши, що власник «Таврії» перебуває в стані, далекому від адекватного, водії інших автомобілів спробували не дати йому змоги продовжити рух. «Таврієць» відреагував таким же чином, як і їхав. Він вдарив ногою машину, яку не встиг зачепити своїм автомобілем. Потім отримав від власника ні в чому не винної «дев’яносто дев’ятої» здачі. І спробував утекти з місця події. Ускочив у свою «Таврію» і з розгону протаранив паркан Аграрного ліцею. Після цього різко здав назад, зробив ще кілька маневрів і зрештою застиг, врізавшись у чергове дерево.

На місце події прибули поліцейські. Вони встановили, що водій «Таврії» має всі ознаки алкогольного сп’яніння. Це при тому, що пенсіонер 1952 року народження та, судячи з наклейки на «ЗАЗ», і людина з інвалідністю, приїхав у Кобеляки аж із Бродщини. І мав намір їхати далі.

Ще через деякий час на місце прибула дружина водія «Таврії». Вона шляхом вручення грошових купюр вирішила проблемні моменти з іншими учасниками ДТП.

А от із поліцейськими так не вийшло. Вони повезли власника «Таврії» в лікарню для того, аби визначити вміст алкоголю в його організмі.

Цікаво, що таранивши інші автомобілі, цегляний паркан та каштани, сам ЗАЗ отримав зовсім незначні ушкодження. Так що краш-тест продукт українського автопрому витримав.

 

P.S. Експертиза зафіксувала в організмі водія 1,35 проміле алкоголю. Допустимий вміст — 0,2.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2021, 11:12 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Седой / 25 травня 2021, 20:29
Представить к герою Украины, москальские машины таранил! Пацриот!!!
2. Fed654Frumos / 25 травня 2021, 21:51
Трава на центральній вулиці,як у джунглях,в ’’Таврії’’ тільки криша виглядає.Уже б чи баранів з екопарку пригнали,щоб випасли.Жах якийсь.
3. 112233qaz / 15 липня 2021, 19:33
Прочитав статтю автора І.Філоненко з ЕХО хочу нагадати автору про Журналістську етику.
По перше це повністю Ваша особиста і фантастично видумана версія події починаючи з оцінки адекватності водія, тарану купи однакових авто, паркани, дерева на узбіччі та бійки з іншими учасниками.
З Ваших знімків видно що водія таврії підрізали та він злетів з дороги й врізався в огорожу.
На фото не має пошкодження інших автівок, пошкодження дерев та колії гоночной броньованої таврії.

Здається, що броньована таврія під куполом вилетіла на перехрестя, протаранила колону машин, знесла паркан ліцею, каштани, прокосила метрову траву. Потім з неї вискочив водій-інвалід став добивати машини та водіїв. І якась фантастика таврія практично непошкоджена, водії отримали гроші, швидка медична допомога нікому не знадобилась.

Ставлю зміст статті автора I.Філоненко під великий сумнів і компетентність самого автора який позиціонує себе як журналіст. Хочеться спитати пана Філоненко де ваша журналістська етика? Чому ви вішаєте ярлики на людей ("шалена" таврія, неадекватний водій), без доказів публікуєте якусь експертизу та пишете суб’єктивну статтю?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації