Вхід | Реєстрація

Контейнерні перевезення: особливості та нюанси

Контейнерні перевезення: особливості та нюанси

Контейнерні перевезення – популярний спосіб доставки вантажів із будь-якого куточку світу. Серед головних переваг такого транспортування слід зазначити економічність та безпеку. Аби процес був максимально швидким і недорогим, варто ретельно продумати всі етапи, підготувати пакет документів, доставити вантаж до місця його відправлення та ін. Оскільки більшість підприємців не мають у штаті робітників, які готові контролювати всі ці роботи та частково виконувати їх, співробітництво з логістичною компанією – оптимальний спосіб розв’язати таку проблему.

 

Особливості міжнародної контейнерної доставки

Цей вид транспортування має велику популярність через свою універсальність. У контейнерах зручно доставляти товари з Китаю, Туреччини тощо. Саме таким чином регулярно перевозять:

  • великогабаритне обладнання;
  • побутову техніку;
  • автомобілі та спецтранспорт;
  • запчастини й аксесуари;
  • сантехнічні вироби;
  • текстильну продукцію та ін.

На сайті https://utec.ua/services/mizhnarodna-dostavka контейнерні перевезення описані детальніше. Їх розділяють на 2 види: повні (FCL) та збірні (LCL). У першому випадку вміст контейнера належить одному замовнику, який має право вільно його наповнювати. У другому – вантажі декількох власників консолідують і відправляють, використовуючи один документ. У зв’язку з тим, що вартість послуг пропорційно розподіляється між замовниками, доставка обходиться значно дешевше.

Вигідні контейнерні вантажоперевезення

Такий спосіб доставки товарів актуальний у випадках, коли потрібно транспортувати товар із-за кордону при мінімальних затратах. При цьому можливі різні способи перевезення. Наприклад, більшість вантажів із Китаю доставляються морем до одеського порту. Далі контейнери переміщують на автотранспорт. Таким чином замовнику доставляють його вантаж безпосередньо на склад чи підприємство. Міжнародна логістична компанія UTEC Logistics пропонує комплексні послуги перевезень різними видами транспорту: залізничним, морським, автомобільним тощо.

Контейнерне транспортування має безліч переваг. Серед головних можна виділити наступні:

  • універсальність. Контейнери можна перевозити різними видами транспорту, а перевантаження здійснювати максимально швидко, використовуючи спецтехніку;
  • безпечність. Міцний каркас захищає товар під час його перевезення. Також контейнери пломбуються, тому при отриманні їх цілісність легко перевірити;
  • вигідність. Є можливість транспортувати як невеликі, так і габаритні вантажі.

Також беззаперечною перевагою послуги є низька вартість міжнародної доставки товарів у контейнерах. Однак, не маючи відповідного досвіду та знань у сфері митного законодавства, самостійно організувати таке перевезення практично неможливо. Значно вигідніше довірити цей процес професіоналам логістичної компанії, які самостійно перевірять якість товару, консолідують їх при необхідності, підготують пакет документів, розрахують усі витрати та ін. Завдяки багаторічному досвіду спеціалістам вдається значно знизити вартість транспортування вантажів, а також гарантувати їх безпеку під час перевезення.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2021, 16:52 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації