Вхід | Реєстрація

Легкоатлети швидко бігають і далеко стрибають

Легкоатлети швидко бігають і далеко стрибають

22 травня в Горішніх Плавнях відбувся Відкритий чемпіонат міста з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю усіх нозологій. У змаганнях взяли участь 37 спортсменів з Полтави, Кременчука, Горішніх Плавнів, Пирятина та Кобеляцької громади.

У програму змагань з легкої атлетики були включені такі види змагань: біг на 60, 100 і 200 метрів та стрибки в довжину.

Кобеляцькі легкоатлети гідно представили громаду на цих змаганнях. Ян Мірошніченко посів перше місце в бігові на 100 і 200 метрів та стрибках у довжину. Сергій Варич став другим у бігові на 100 й 200 метрів та стрибках у довжину. Дмитро Рибка посів четверту сходинку в бігові на 60 і 100 метрів та стрибках у довжину з розбігу. А Максим Балабанов здобув третє місце в бігові на 60 і 100 метрів та стрибках у довжину з розбігу.

Учасники змагань отримали від організаторів грамоти, медалі й солодкі подарунки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2021, 16:48 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації