Вхід | Реєстрація

«Лідери» привезли з Гребінки «бронзові» нагороди

«Лідери» привезли з Гребінки «бронзові» нагороди

З 21 по 23 травня в Гребінці тривали фінальні змагання Чемпіонату України спорторганізації «Колос» із футзалу середньої вікової категорії юнаків 2008 року народження.

Десять команд були розділені на дві групи. Команда «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ (тренер Максим Крикун) першу свою гру перемогла 7:1 у «Юності» з Черкаської області. Далі хлопці виграли 3:1 у юнаків «ДЮСШ-Новогуйвинськ» із Житомирської області. Третю гру поступились 0:2 команді ДЮСШ «Колос» із Харківської області. Останню зустріч у групі виграли 2:0 в однолітків з ДЮСШ «Сновськ» Чернігівської області.

Посівши друге місце в своїй групі, кобелячани зіграли за третє місце з командою «Катеринопіль» Черкаської області і здобули переконливу перемогу 5:1.

Друге місце посіла команда ДЮСШ «Колос» Харківської області, перше — «Олімпік» з Дніпропетровської області.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2021, 11:25 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації