Вхід | Реєстрація

Два турніри в Харкові

Два турніри в Харкові

Днями в Харкові відбувся відкритий кубок області з міні-футболу серед дівчат 2005 та 2007 року народження. Молодші вихованки Кобеляцької ДЮСШ із шести команд посіли 5 місце.

Старші «лідери» показали найвищий результат. Кобелячанки в «суху» обіграли три команди-суперниці. Вони здолали 3:0 колектив «Житлобуд-1», 4:0 — «Житлобуд-2» та 8:0 — «Синельниково».

Як наслідок, дівчата здобулили «золоті» нагороди турніру.

По завершенню ігор кращі гравці команд зіграли товариську гру з командою «Житлобуд-2».

Усі гравці отримали подарунки, переможці та призери — медалі, кубки обласної федерації.

Також у Харкові пройшли зональні змагання з футболу серед дівчат 2006–2007 років народження ІІІ літньої Всеукраїнської гімназіади школярів.

До складу збірної Полтавської були включені наші землячки Дар’я Гребенюк, Юля Самокиша і Лейла Алієва.

Полтавчанки перший матч виграли 1:0 (гол забила Дар’я Гребенюк) у представниць Сумської області. Потім поступилась 4:0 у суперниць із Харківщини.

Посівши друге місце з господарями, представниці Полтавщини вийшли до фіналу, який пройде в Києві. Переможець цих змагань поїде у вересні до Сербії на чемпіонат Європи.

Очільник Кобеляцької ДЮСШ Руслан Сабіров повідомив:

— Для наших дівчат футзальний сезон закінчився. Маємо для нашої команди чудові результати. Батьки та всі спортсмени висловлюють подяку меру Олександру Копельцю, депутатам за фінансову підтримку. Адже всі змагання було профінансовано на 100 відсотків. Попереду розпочинаються футбольні чемпіонати.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2021, 12:38 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації