Вхід | Реєстрація

Примушували наркозалежного виготовляти наркотики – ДБР затримало двох поліцейських на Дніпропетровщині

Примушували наркозалежного виготовляти наркотики – ДБР затримало двох поліцейських на Дніпропетровщині

ТУ ДБР у Полтаві, за сприяння ДВБ Нацполіціі, затримало двох оперуповноважених Павлоградського райвідділу поліції в Дніпропетровській області, які змушували наркозалежного чоловіка виготовляти для них психотропну речовину - амфетамін.

За попередньою інформацією, поліцейські виявили 53-річного наркозалежного місцевого жителя та, під загрозою притягнення до кримінальної відповідальності, змусили його «співпрацювати» з ними.

Оперуповноважені постачали чоловікові основні складові для виготовлення наркотиків, а потерпілий переробляв речовини у придатний для вживання стан. Готову «продукцію» чоловік віддавав поліцейським для подальшого продажу.

22 квітня 2021 року, під час отримання вже готової до вживання наркотичної речовини, оперуповноважених затримано. Цього ж дня їм повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинених організованою групою (ч. 3 ст. 307 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Дніпропетровська обласна прокуратура, оперативний супровід – ГУ ВБ СБУ.


Автор: Пресслужба ДБР


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2021, 17:13 | Полтавщина | Кримінал
1. Ltava / 27 травня 2021, 20:49
Та вони для власного використання !!!
2. orakul / 28 травня 2021, 18:57
1.Ltava
«Та вони для власного використання »

Та ти б краще сказав, хто ж тоді у нас може робити наркоту? Кажуть що ми незалежні, а виходить що хренушки. Навіть поліцаї не можуть її виробляти. А хто ж тоді може? Хто тут начальник, блін?
3. Ltava / 28 травня 2021, 22:32
2.orakul
«Навіть поліцаї не можуть її виробляти. »


Повна декваліфікація(((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації