Вхід | Реєстрація

Лісники почали масово вирубувати дуби

Лісники почали масово вирубувати дуби

За два дні до кобеляцького відділення поліції, що при Полтавському райвідділі, надійшло одразу два повідомлення про масову вирубку дерев на території Кременчуцького лісгоспу.

У понеділок поліцейські виїжджали до лісу між селами Комарівка і Сухинівка. Їм повідомили про те, що в цьому місці вже кілька днів поспіль триває вирубка дерев. У основному пиляють дуби, липи, осики. Частину деревини можна використати, як ділову, частину — продати, як дрова для опалення.

Знімальна група «ЕХО» також побувала в цьому лісі. Дійсно, вирубано вже майже пів гектара. Вирубка суцільна. Частина деревини пробіркована. Присутній на місці події працівник Кременчуцького лісгоспу заявив, що вирубку проводять  самі лісники і на це є дозвільні документи. Вирубають півтора гектари.

Присутній тут же громадський активіст, житель Сухинівки Артур Ковач, висловив припущення, що не вся деревина обліковується, і «наліво» можуть піти сотні кубометрів цінної деревини. А це — сотні тисяч гривень.

За цим фактом працівники поліції почали перевірку і внесли повідомлення до ЄРДР. Як повідомив редакції керівник відділення поліції Володимир Кузьменко, у вівторок його підлеглі отримали аналогічне повідомлення. Знову лісники рубають дуби.

Ми спробуємо отримати пояснення від представників Кременчуцького лісгоспу.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 травня 2021, 17:15 | Кобеляки | Суспільство


1. Den83 / 2 червня 2021, 17:38
Доброго дня пане Філоненко у мене до вас таке питання а чому ви не висвітлює те що нещодавно співробітниками СБУ було припинено незаконну вирубку деревини до якогої були причетні працівники Кобеляцької міської ради та славнозвісний громадянин Дорошенко?
2. Светка / 3 червня 2021, 00:10
А не завадило б про це написати, але мабуть дорошата закашляли газеті.
3. саша ставицький / 3 червня 2021, 10:46
Всі оті дозволи звичайна туфта , відмазка.Ви ніколи не дізнаєтесь з якою метою ідуть ті вирубки.Судячи з фото , то це іде масове знищення по замовленню якогось із високопоставлених для будівництва і оздоблення дач чиновників.Вони ж зараз будують маєтки тільки з натуральних матеріалів , оздоблюють стіни , сауни і т.д. .Ну от нехай редакція прослідкує куди підуть ті вирубані ще щзовсім юні дубки.Більш ніж впевнений , що нена школи чи дитячі садки.А по цьому і лісники трохи підживуться , бо все це господарство немає належного обліку , умов для крадіжки більш , ніж достатньо , ніякого тобі контролю.
4. Slavko / 3 червня 2021, 13:14
2.Светка
«але мабуть дорошата закашляли газеті.»

Ну да. І стали доброчинцями ...
5. Den83 / 3 червня 2021, 15:56
Раніше пан Філоненко навіть про пана Копильця частенько писав а тепер як під дорошат ліг чомусь перестав мобуть йому гарненьку надбавочку дорошата у конвертику заносять?
6. Dormidont / 3 червня 2021, 18:12
5.Den83
«Раніше пан Філоненко навіть про пана Копильця частенько писав а тепер як під дорошат ліг чомусь перестав мобуть йому гарненьку надбавочку дорошата у конвертику заносять?»

Це так може писати тільки людина,яка геть не знає Філона.
7. BezuglenkoTaras / 4 червня 2021, 18:19
1.Den83
«Доброго дня пане Філоненко у мене до вас таке питання а чому ви не висвітлює те що нещодавно співробітниками СБУ було припинено незаконну вирубку деревини до якогої були причетні працівники Кобеляцької міської ради та славнозвісний громадянин Дорошенко? »

А у Вас Д....б83 є якісь докази про те що Ви написали?
8. BezuglenkoTaras / 6 червня 2021, 12:41
1.Den83
« те що нещодавно співробітниками СБУ було припинено незаконну вирубку деревини до якогої були причетні працівники Кобеляцької міської ради»

Точніше написати, співробітником який постійно годується в Філіні за рахунок Хоми та Вови Луганского яких він кришує за класні котлети в американських грошах.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації