Вхід | Реєстрація

У школі на Новосанжарщині відремонтують харчоблок і пандус

У школі на Новосанжарщині відремонтують харчоблок і пандус

На будівельні роботи планується витратити близько 3 650 000 гривень.

Підрядній організації, яка стане переможцем тендеру «Капітальний ремонт харчоблоку та пандусу Опорного закладу «Нехворощанський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» по вулиці Центральній, 36 а», потрібно буде виконати чималий обсяг робіт.

Згідно тендерної документації, передбачається, що в приміщенні харчоблоку проведуть капітальний ремонт стін, стелі й підлоги. Стіни й підлогу облицюють кахлями, стеля стане підвісною типу «Армстронг». Пандус являтиме собою металеву конструкцію.

Усе старе опалення замінять на поліетиленові труби, біометалеві радіатори, стіни за радіаторами обклеять пінофолом.

Також передбачається встановлення сучасної системи вентиляції харчоблоку. Туалетну кімнату обладнають унітазом, умивальниками з пiдведенням холодної та гарячої води, душовими сталевими піддонами. У харчоблоці з’являться мийки на два вiддiлення, iндивiдуальні водяні нагрівачі.

Повністю будуть замінені електромережа, водопровід і каналізація. Для маломобільних груп населення переобладнають вбиральню.

Аукціон із визначення підрядника відбудеться 8 червня.

 

Маячківський садок обладнають пожежною сигналізацією

Уже в четвер буде відома компанія, що виконуватиме відповідні роботи.

На монтаж автоматичної установки пожежної сигналізації та системи оповіщення про пожежу в Маячківському закладі дошкільної освіти «Перлинка» у Відділі освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради передбачили 49 000 гривень.

У приміщенні дошкільного закладу встановлять тепловий та димовий сповіщувачі, що реагуватимуть на загорання. Роботи мають виконати до 25 червня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації