Вхід | Реєстрація

Юні царичани «зробили» суперників «під нуль»

Юні царичани «зробили» суперників «під нуль»

Царичанська школа волейболу має гарні традиції. І, судячи з результатів, яких добиваються зовсім юні спортсмени, — ще кращі перспективи.

У минулу суботу в містечку Підгороднє, що поряд із Дніпром, відбулися фінальні змагання з волейболу, котрі проводилися в рамках Всеукраїнського турніру «Хто ти, майбутній олімпієць?». Під час подібних заходів не лише визначають кращу команду, а й переглядають перспективних молодих фізкультурників, котрі потенційно можуть стати професійними гравцями, виступати за різні спортивні клуби і навіть за збірну України.

Цього разу до Підгороднього приїхали 14–15-річні волейболісти, які представляли різні населені пункти області. Перед тим, як виступити в фінальній частині змагань, волейбольні команди брали участь у відбіркових турнірах. Тобто, у Підгородньому на майданчики виходили вже кращі із кращих.

І серед них — юні царичани, вихованці тренера Ігоря Майного. Вони тренуються на базі місцевої ДЮСШ, що фінансується із бюджету селищної ради.

Наші волейболісти в фіналі обіграли своїх суперників з Солонянської ОТГ, Васильківської ОТГ та Нікопольської ОТГ з однаковим рахунком 2:0, тобто не програли жодної партії. У підсумку, вибороли перше місце та були нагороджені медалями та кубком.

Золоті медалі для нашої команди здобули: Іван Попов, Артем Величко, Сергій Кравчук, Кирило Чуйко, Павло Молодан, Антон Лисенко, Павло Швець, Іван Корогодін, Микола Шитко та Микола Ісаєв. Переможці будуть представляти Дніпропетровщину на Всеукраїнських змаганнях у місті Скадовськ.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 травня 2021, 17:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації