Вхід | Реєстрація

Вихованці Віктора Білорибця здобули золоті нагороди всеукраїнського турніру

Вихованці Віктора Білорибця здобули золоті нагороди всеукраїнського турніру

Із 28 по 29 травня у Гребінці відбулися фінальні змагання Чемпіонату України спортивної організації «Колос» з футзалу. Турнір проходив серед команд молодшої вікової категорії юнаків 2010 року народження.

Участь у змаганнях взяли шість команд, які були розділені на дві групи. Після групових поєдинків, команди розігрували півфінальні зустрічі, а потім — фінальні.

У фінальній частині турніру за головні нагороди змагалась команда «Лідер» Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи на чолі з тренером Віктором Білорибцем.

Свою першу свою гру кобелячани провели проти господарів, гребінківського «Колоса». «Лідери» Віктора Білорибця не залишили жодних шансів суперникам, розгромивши їх із рахунком 13:0.

Другий матч за участю кобелячан проходив проти однолітків зі Сновської громади Черкаської області. У цьому протистоянні наші футзалісти знову здобули перемогу. Вихованці Білорибця забили два голи у ворота суперників, при цьому не пропустивши жодного у власні.

Найскладнішою для юних кобеляцьких спортсменів стала півфінальна гра. За вихід у заключний етап чемпіонату «лідерам» необхідно було здолати команду Шполянської громади Черкаської області. І хлопці справили з цим завданням. Із мінімальною перевагою 3:2 кобелячани переграли своїх опонентів.

У результаті до фіналу пробилися команда «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ та ДЮСШ «Сновськ» Чернігівської області. І в заключному матчі «лідери» довели свою перевагу, здобувши переконливу перемогу з рахунком — 4:1.

До складу команди «Лідер» увійшли: Ярослав Малека (капітан команди), Дмитро Ясинський, Богдан Мурейко, Михайло Беззуб, Максим Кишка, Іван Гуєвський, Іван Попик, Тимур Скакун, Микола Скрильник, Костянтин Ляшенко та Андрій Мотренко.

Кращим гравцем у нашій команді визнано Андрія Мотренка. Кращим гравцем змагань став Богдан Мурейко.

Отож, вихованці Віктора Білорибця здобули золоті нагороди всеукраїнського турніру.


Автор: Руслан САБІРОВ, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2021, 15:47 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації