Вхід | Реєстрація

Прохолодна погода не стала на заваді святкуванню

Прохолодна погода не стала на заваді святкуванню

1 червня в Україні відзначається День захисту дітей. Традиційно для дітлахів проводяться змагання, конкурси й розваги на свіжому повітрі. Цього року перший день літа видався прохолодним і дощовим. Та не дивлячись на погодні умови, заплановані заходи в Кобеляках усе ж відбулися.

Святкові заходи розпочалися з конкурсу малюнку на асфальті, який називався «Ми діти твої, Україно!». Бажаючих взяти в ньому участь виявилося чимало. Організатори розділили юних художників на три вікові групи. За рішенням журі, у віковій категорії 3–6 років перемогли Аня Пирлик, Аміна Голубенко і Поліна Савенко. У категорії 6–9 років найкращими були роботи Олександри Скрипай, Марії Срібної і Ярослави Рибки. Серед художників до 14 років журі відзначили Аріну Варич, Тимофія Кудрю, а також колективну роботу Каті Кліманової, Ані Черкаської й Діани Маслянікової.

Доки одні діти малювали на асфальті та розважалися, інші відвідали комунальне підприємство «Екопарк», де дозвілля для них організовували працівники Кобеляцького будинку дитячої і юнацької творчості.

Відкриття офіційної частини і нагородження переможців малюнку на асфальті проходило вже в приміщенні Центру культури і дозвілля, оскільки почався дощ.

Винуватців свята привітав кобеляцький міський голова Олександр Копелець.

Далі розпочалася розважально-ігрова програма за участю аніматорів гурту «Жако».

Після чого з вітальними номерами виступили вихованці дитячої музичної школи та БДЮТ.

Прохолодна й дощова погода не стала на заваді святкуванню і діти залишилися задоволеними вітальною програмою.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації