Вхід | Реєстрація

Геннадій Супрун залишається без заступника

Геннадій Супрун залишається без заступника
За Валентина Івашину проголосували лише 11 депутатів

Принаймні, на останній сесії Новосанжарської селищної ради  депутати не підтримали запропоновану ним кандидатуру.

31 травня після тривалої перерви новосанжарські депутати зібралися на дев’яту сесію. Серед майже двох сотень питань одним із найцікавіших було обрання заступника селищного голови. На сесійному засіданні, крім депутатів, були присутні і активна частина жителів громади.

На депутатських комісіях, що відбувалися напередодні, селищний голова Геннадій Супрун подав дві кандидатури на посаду заступника. Перша — колишній голова Малокобелячківської сільської ради, а тепер староста цього округу Геннадій Скубій. Друга — екс-заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Івашина.

Спершу селищні обранці проголосували за кандидатуру Валентина Івашини. Із 23 присутніх на зібранні депутатів 12 «утрималися». Зокрема, таку позицію обрали представники політичних сил «Опозиційна платформа — За життя», «Слуга народу» та Анатолій Троян від «Довіри». Своє рішення одні аргументували обмеженим бюджетом, з якого не варто витрачати кошти на зарплату заступника, інші ніяк не пояснювали свої дії.

У відповідь місцеві активісти проскандували «Ганьба» цим депутатам.

Далі виступив Геннадій Скубій. Він сказав, що знімає свою кандидатуру на користь. Скубій пояснив, що не може залишити жителів Малого Кобелячка і продовжить працювати старостою. Та попрохав депутатів повернутися до голосування. Але повторного голосування так і не відбулося.

Нагадаємо, що 27 листопада минулого року на першій сесії депутати цього скликання обрали заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Мокляка.

На сьомій позачерговій сесії, що проходила 4 березня, селищним обранцям зачитали заяву Анатолія Мокляка про звільнення з посади за власним бажанням. Депутати задовольнили її.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2021, 16:43 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації