Вхід | Реєстрація

Переможець визначився в останній момент

Переможець визначився в останній момент

30 травня в Царичанці відбувся шаховий турнір пам’яті Різниченка. Він запам’ятався учасникам тим фактом, що боротьба за чемпіонство точилася до останньої секунди.

У турнірі, що був організований Федерацією шахів Царичанки при підтримці Василя Китайгори, взяли участь шістнадцять шахістів. Окрім царичан, за шахові дошки сіли представники Слобожанського, Перещепиної та Магдалинівки.

Правилами змагань було передбачено, що вони пройдуть за швейцарською системою, а на роздуми кожному учаснику під час партії було відведено по 20 хвилин.

Склад учасників виявився надзвичайно рівним по майстерності. Тому боротьба за перше місце тривала буквально до завершення останньої партії.

Перед останнім туром за лідерство боролися четверо: Ігор Пилипенко, Микола Петюренко, Валентин Бондарчук та Володимир Продан. Їх розділяли по половині залікового балу. А в останньому турі лідери грали між собою.

Коли закінчилася остання партія турніру і почали рахувати залікові бали, то виявилося, що три гравці завершили змагання із однаковим результатом. Довелося враховувати додаткові показники.

Згідно з ними, переможцем був визнаний Валентин Бондарчук із Слобожанського. Царичанин Ігор Пилипенко зайняв друге місце, Володимир Продан із Слобожанського — третє.

Переможець турніру та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубком.

Грайте та вигравайте, до нових зустрічей за шахівницями.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2021, 10:59 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації