Вхід | Реєстрація

Біля Лелюхівки збудують новий міст

Біля Лелюхівки збудують новий міст

Також у межах населеного пункту капітально відремонтують частину автодороги М-22 Полтава — Олександрія.

2 червня керівник Служба автомобільних доріг у Полтавській області Володимир Шарай та директор ТОВ «Ростдорстрой» Олексій Андрюшин уклали договір щодо капітального ремонту автомобільної дороги М-22 Полтава — Олександрія на ділянці км 29+000 — км 32+000.

Підряд включає в себе капремонт трьох кілометрів дорожнього полотна та будівництва мосту через річку Ворона. Ділянка починається з в’їзду в Лелюхівку, що межує з Новими Санжарами, і закінчується за Вороною.

На момент оголошення тендеру замовник оцінив вартість робіт у 157 620 000 гривень. Заявки на участь у аукціоні подали чотири компанії: турецький «Онур», українсько-німецька «Автострада», одеські «Ростдорстрой» й «Південьдортех». За результатами аукціону  перемогу здобуло ТОВ «Ростдорстрой» із пропозицією 152 894 000 гривень.

Згідно календарного плану виконання робіт, ремонт проходитиме в два етапи: із червня по грудень цього року та з січня по грудень наступного.

Проект передбачає розширення дороги, що відповідатиме сучасним нормам для трас міжнародного значення, встановлення нових зупинок, облаштування тротуарів, мережі водовідведення і освітлення.

Крім того, ТОВ «Ростдорстрой» збудує новий міст через Ворону протяжністю 77 метрів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2021, 17:55 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації