Вхід | Реєстрація

На Лохвиччині мотоцикліст врізався у дерево

На Лохвиччині мотоцикліст врізався у дерево

Учора, 8 червня, близько 17:40 години, у селі Лука, що на Лохвиччині водій мотоцикла «Супутник», 1984 року народження, з’їхав на узбіччя дороги та допустив  зіткнення з коренем дерева.

Унаслідок ДТП водій та пасажир мотоцикла, 1981 року народження, з різними травами госпіталізовані до Лохвицької лікарні.

 

Ще одна автопригода сталася цього дня, близько 19:40 години, у Полтаві, по вулиці Комарова. Відомо, що  відбулося зіткнення автомобілів «BMW 330D», під керуванням водія, 1988 року народження, мешканця смт. Опішня, та автомобіля «Renault Trafic», під керуванням полтавця, 1978 року народження. Унаслідок ДТП водій автомобіля «Renault Trafic» отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до міської лікарні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2021, 14:26 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації