Вхід | Реєстрація

12 та 13 червня на Полтавщині всіх охочих вакцинуватимуть від коронавірусу

12 та 13 червня на Полтавщині всіх охочих вакцинуватимуть від коронавірусу

На Полтавщині продовжується масова імунізація населення проти COVID-19.

– Минулими вихідними в області працювали п’ять центрів вакцинації – в Полтаві, Кременчуці, Горішніх Плавнях, Миргороді й Лубнах. Протягом 5-6 червня було щеплено 3650 людей. Так само центри масової вакцинації запрацюють і цими вихідними – 12 і 13 червня, – повідомляє голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Записатися на щеплення можна за телефоном центрів масової вакцинації, через сімейного лікаря або в додатку «Дія».

Із собою треба мати паспорт, ідентифікаційний код або декларацію з сімейним лікарем.

Щеплювати будуть вакциною CoronaVac від китайської компанії Sinovac. Вона має високу ефективність, схвалена ВООЗ, входить у сертифікат вакцинації. Всі, хто отримали щеплення у центрах вакцинації минулими вихідними, почуваються добре.

Щеплення безкоштовне.

 

Адреси тимчасових центрів масової вакцинації

Полтава – на базі Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (проспект Першотравневий, 5; 0996113871, 0500144669, 0963381919 – реєстратор у Центрі вакцинації);

Кременчук – на базі Кременчуцького ліцею №11 «Гарант» (вул. Першотравнева, 53; 0633380231 та 0633379150 – телефони реєстратури ЦМСД №3 для запису на вакцинацію);

Лубни – на базі кінотеатру «Київська Русь» (проспект Володимирський, 16; 0662487225 – реєстратор у Центрі вакцинації);

Миргород – на базі міського будинку культури (вул. Гоголя, 1411; 0669725840, 0667991926, 0636681844 – реєстратор у Центрі вакцинації);

Горішні Плавні – відокремлений адмінкорпус ПрАТ «Гірничо-збагачувальний комбінат» (вул. Будівельників, 16; 0675309331 – реєстратор у Центрі вакцинації).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2021, 16:02 | Полтавщина | Спорт і здоров'я


1. Fed654Frumos / 10 червня 2021, 10:12
Вакцинуйтеся самі цими помиями з піднебесної.З мене досить китайського мотоцикла))
2. BezuglenkoTaras / 11 червня 2021, 22:17
Мізки собі провакцинуйте д....ли.
3. Чудо Юдо / 12 червня 2021, 13:11
Мене також знайомий лікар агітує вакцинуватися. Пояснюю йому, що переболів у минулому році і навіть не напрягся (хіба що можна вважати напрягом пару днів з температурою 37+), а він починає розповідати про страшні-престрашні нові штами «корони» і про те що (увага!) від вакцини імунітет буде кращий ніж від того, що я перехворів.
Я засумнівався у його професіоналізмі...
4. Borch / 12 червня 2021, 13:49
3.Чудо Юдо
«Я засумнівався у його професіоналізмі...»

Нічого дивного. Професіонали всі сидять тихо. Чекаємо послугу несправжня прививка. Ну і наступного акта трагікомедії під назвою велика світова депресія. Сумно, але ж…
5. Borch / 12 червня 2021, 13:55
Хоча було б краще тест на антитіла, чомусь вакцинація це вагомий привід, а антитіла не дуже. Скоріше за все наявність антитіл буде таким же фактором як вакцинація, але не зараз.
6. orakul / 13 червня 2021, 17:41
Що мене у всьому цьому шоу дивує, так це довірливість наріду. Ну як може влада за вас турбуватися, коли вона робить все для вашого знищення. Вас же вже 7 років конкретно геноцидять. І на цю хрінь западють не лише пришелепуваті українці а і представники богообраного наріду. Виявляється, що вони ходять по граблях не гірше від українців. От я до них зараз звертаюся. Вже ж ви самі ходили в Бабин Яр. Мало того, Олена Харківець написала цикл статей в «Колосі» про Холокост. В одній із статей описана вакцинація, яку робив санітарний лікар Ходут в 1941 році. За ту вакцинацію його "злі радянські вояки" повісили прямо на базарній площі. Нових вакцинаторів ніхто не повісить, бо вояків РККА вже нема і не буде і на їх память і могили вже всі давно наплювали. А нові вакцинатори вже всіх нас посадили на цепок, повдягали намордники і будуть поступово знищувати.
7. orakul / 13 червня 2021, 17:47
Тупо інфа з тирнету яку постійно блокують. "Профессор, вакцинолог, лауреат Нобелевской премии по медицине (2008 год) выступил с шокирующим известием. Он заявил, что все вакцинированные от ковида умрут в течении двух лет.... Люк Монтанье в апреле 2020 года заявил, что вирус SARS-CoV-2 является искусственным созданием. Этот вирус появился якобы, когда ученые пытались создать вакцину против СПИДА, но случайно упустили его из лаборатории Китая. Статья с интервью вышла на портале Pourquoi Docteur. Сейчас же, когда весь мир охватила массовая вакцинация против ковида, профессор заявил, что все привившиеся не смогут найти лечения и погибнут: «Нет никаких шансов на выживание для людей, которые получили хоть одну дозу экспериментальной вакцины. Нет никакой надежды и нет возможного лечения для тех, кто уже был вакцинирован. Мы должны быть готовы кремировать тела». Я не знаю правда це и ні, але в тирнеті блукає відео-інтервью з цим Люком. Як мінімум це, як казав бувиший головний санлікар РФ Оніщенко "Це психічна терористична атака на людство" Посилання на lentachel.ru
8. orakul / 13 червня 2021, 17:53
Бієць АТО вербуючись на хронт підписує контракт. У контракті написано що його сімя отримає у разі.... Подібний контракт повинен підписувати кожен вакцинуємий з лікарем чм лікувальним закладом. Ну це ж так просто і очевидно. Якщо влада на це не йде, то самі робіть висновки. Як тільки нарід почне вимагати такого документу, то на цьому вся кумедія із вакцинацією і скінчится. А добровільці хай йдуть і вакцинуються. Добовільці на те і добровільці, вони й в АТО без контракту їздили а потім бігали за депутатами щоб їм пільг дали. Так ніхто нікому і не дав.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації