Вхід | Реєстрація

Літня жінка стрибнула в 20-метрову криницю ховаючись від загарбників

Літня жінка стрибнула в 20-метрову криницю ховаючись від загарбників

У селі Вознесенське, що на Золотоніщині, 62-річна жінка потрапила до недіючої криниці. Повідомлення про нещастя до рятувальників Золотоніської 8 ДПРЧ надійшло 2 червня, близько 18 години. З’ясувалося, що вона забралася туди з власної волі.

Особовий склад чергового караулу поспішив на місце події. Коли прибули на сільську вулицю Шевченка, з’ясувалося, що жінка жива і при тямі. Тому відразу викликали бригаду медиків.

Діставати жінку з криниці допомагали сусіди. За їх словами, односільчанка пробула в підземеллі понад добу. Очевидно, приводом для свідомої хованки стали телевізійні новини, після яких пенсіонерка зробила висновок про військовий напад загарбників. Вона зібрала в сумку нехитрий пожиток: подушку, деякі речі, ще й печива прихопила.

Літня жінка після стрибка на 20-метрову глибину вціліла. Рятувальники дістали нещасну та передали бригаді швидкої допомоги, що прибула задовго до того, як службовці її витягли.

За інформацією медиків, після такого падіння жінка легко відбулася. У неї виявили перелом лівого бедра та правої гомілки. З цими травмами пенсіонерку транспортували до Золотоніської багатопрофільної лікарні.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2021, 19:27 | Полтавщина | Цікаве
1. Fed654Frumos / 12 червня 2021, 10:37
Вінсент Форрестол українського розливу))
2. Filon / 14 червня 2021, 17:46
1.Fed654Frumos
«Вінсент Форрестол українського розливу)) »

Форрестолу було легше. Тоді інтрнетуу не було. А зараз - тєлік +нет от дах у людей і зриває. Буддисти наазивають цей світ ілюзорним, Майєю. А тут ще й інфомайя. Така собі ілюзія ілюзії.
3. orakul / 14 червня 2021, 18:53
Отож то я й переживаю, де це Славко з Селеною. Вони тут більше всіх Путіним усіх лякали а тепер взяли і десь пропали. Спочатку я думав, що вони поїхали в Європу на клубнику а тепер вже й сумніваюсь. Не дай бог щось із собою зроблять а Путін так і не прийде. Хоча... вони ж патріоти, хіба їх Путіним злякаєш? Може підкоп роблять під Красну площу? А може повдягали вишиванки, вирили схрон і десь в лісі розмножуються? А ми тут переживаємо.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації