Вхід | Реєстрація

Із якого матеріалу варто зводити будинки

Із якого матеріалу варто зводити будинки

 Наприкінці 19 століття чеський винахідник Гоффман запатентував технологію виробництва автоклавного газобетону. Та його винахід у ті роки не отримав широкого попиту. Чого не скажеш про наш час. На сьогоднішній день газобетонні блоки активно застосовуються при малокотеджному і промисловому будівництві. Газобетон, виготовлений із цементу, кварцового піску і спеціалізованого газоутворювача, перевершив за характеристиками більшість будівельних матеріалів.

На сайті київської будівельної компанії «АктиВЕН» детально описані властивості газобетону. І для того, щоб переконатися у перевагах будівельного матеріалу, потрібно перейти за посиланням https://activen.com.ua/produkciya/klad/gazob_sto/ і ознайомитися з його показниками й видами. Та все ж на деяких особливостях варто зупинитися.  

Як відзначають представники «АктиВЕН», серед торгових марок газоблоку, які реалізує компанія, різко виділяється продукція Стоунлайт. Газобетон має три види (гладкий, перегородковий і система паз-гребінь) та лінійку розмірів.

 

Чому газобетон Стоунлайт отримав популярність

По-перше, газобетон являється одним із найдоступніших у ціновому сегменті будівельних матеріалів.

По-друге, газобетон Стоунлайт має відмінні теплоізоляційні якості, які забезпечуються високою платністю блоків. Завдяки своїй пористості, матеріал добре утримує в середи ні приміщення тепло взимку, при цьому зберігає прохолоду влітку.

По-третє, із цим будівельним матеріалом дуже зручно працювати. Газоблок об’ємний за розмірами, при цьому досить легкий. Має відмінну геометрю, що дозволяє при мінімальній витраті клею чи піни швидко зводити стіни будівлі. Будівельний матеал не вибагливий під час транспортування, піддається шліфовці і досить просто ріжеться. Тобто, такі характеристики дозволяють дуже щільно вкладати газоблок, мінімізуючи при цьому появу містків холоду.

Газобетон Стоунлайт різко відрізняється високою паропроникністю. Таким чином під час опалювального сезону водяна пара не затримується на стінках приміщення, а виходить назовні.  

Будівельний матеріал за своєю суттю є і стіною, і утеплювачем. Густина і товщина газобетону прямо впливають на промерзання стіни. Чим вищі і товщі ці показники, тим менша потреба застосовувати мінеральну чи скловату.

Натуральна сировина, що використовується при виробництві газобетону Стоунлайт, робить матеріал абсолютно безпечним для використання в житлових будинках та екологічно чистим.

Сподіваємось, що нам вдалося пояснити, із якого матеріалу варто зводити будинки та газобетон якої торговельної марки купувати.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2021, 13:53 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації