Вхід | Реєстрація

Новосанжарці побачать картини районних художників

5‑го березня у приміщенні Новосанжарської центральної районної бібліотеки відкрилась виставка картин новосанжарської художниці Світлани Чорнобай.
Світлана Володимирівна вже провела кілька персональних виставок у себе на малій батьківщині — в Решетилівці. Її картини бачили і відвідувачі виставкової зали у Київському фонді культури. Але оскільки художниця вже більше двадцяти років живе і творить саме у Нових Санжарах, то, звичайно ж, цілком природнім було її бажання виставитись саме у нашому селищі. На зустріч Світлані Чорнобай пішли працівники відділу культури і незабаром задум проведення виставки втілився у реальність.
На урочисте відкриття виставки завітали районні керівники та багато гостей. До присутніх звертались заступник голови районної ради Борис Федоренко, заступник голови РДА Андрій Любко, начальник відділу культури Валентина Давиденко та бібліотекар ЦРБ Тамара Патієва. Після цього всі бажаючі могли ознайомитися із 25‑ма виставленими картинами. Переважна більшість із них — пейзажі та зображення квітів — улюблені жанри художниці. Світлана Чорнобай працює виключно масляними (за її висловлюванням — благородними) фарбами. І свої пейзажі полюбляє створювати переважно влітку, коли можна працювати «з натури».
— Моя персональна виставка триватиме близько місяця, — говорить Світлана Чорнобай. — Кожен бажаючий новосанжарець зможе не лише переглянути мої картини, але й, за бажання, придбати якусь для себе.
Виставку картин у районній бібліотеці планують зробити постійно діючою. Так, після завершення презентації робіт Світлани Чорнобай, до уваги новосанжарців планують представити картини іншого відомого в нашому районі живописця — Станіслава Вагнера.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації