Вхід | Реєстрація

У Решетилівці триває реконструкція фізкультурно-оздоровчого реабілітаційного комплексу «Колос»

У Решетилівці триває реконструкція фізкультурно-оздоровчого реабілітаційного комплексу «Колос»

У межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в Решетилівці реконструюють фізкультурно-спортивний, реабілітаційно-відновлювальний комплекс «Колос».

Будівельні роботи почали в квітні цього року. За проєктом демонтували старий спортзал. На його місті буде новий із дотриманням норм доступності. Проєктом передбачені побутове приміщення, кімнати для спортсменів. Потужність закладу – 30 ліжко-місць. Змагання проводитимуть уже в новому 36-метровому спортзалі.

У побутовому приміщенні тривають опоряджувальні роботи. На другому поверсі повністю вставлені вікна, поштукатурено й покладена цегляна кладка перегородки.

«Об’єкт зводять відповідно до нових будівельних норм із забезпеченням безбар’єрного простору. У цьому спорткомплексі одним із напрямів буде реабілітація та спортивна підготовка людей з інвалідністю. За фінансової підтримки європейських колег комплекс зможе стати потужним осередком інваспорту в області, місцем, куди на змагання, тренування і відновлення приїжджатимуть українські та міжнародні атлети з інвалідністю», – розповів голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Даний проєкт реалізується на умовах співфінансування з бюджету громади, області. Значну частину коштів надає Європейський інвестиційний банк у межах «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» за підтримки ПРООН. Загальна кошторисна вартість – 45 мільйонів гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2021, 12:31 | Решетилівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації