Вхід | Реєстрація

Могилівського грабіжника рятували від самосуду

Могилівського грабіжника рятували від самосуду

Раніше засуджений за майнові злочини чоловік не покаявся і вирішив залізти в чужий гараж. І потрапив до рук розлючених жителів села.

Житель Могилева, який спробував пограбувати односельців, був ними ж і затриманий. Люди й викликали поліцейських.

А служителям закону, які оперативно прибули на місце події, довелося не лише складати відповідний протокол, а й фактично визволяти грабіжника з рук обурених людей. Якби не поліцейські, то грабіжнику були б непереливки. Ще невідомо, чим би закінчився самосуд.

Зараз же любителя легкої наживи, згідно із рішенням царичанського суду, тримають під вартою в СІЗО. Йому вже оголошено про підозру за ознаками статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція цієї статті передбачає:

«Грабіж карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років».

Так що, швидше за все, чолов’яга років із чотири не турбуватиме односельців. А потім… Потім, як пощастить. Іншого разу поліцейські можуть і запізнитися, а справа закінчиться без суду.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2021, 18:40 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації