Вхід | Реєстрація

У школах пролунав останній дзвінок

У школах пролунав останній дзвінок

9 червня в школах Кобеляцької громади офіційно завершився навчальний рік.

У середу в навчальних закладах пролунав останній дзвінок. Святкові заходи проходили з дотриманням карантинних обмежень.

Так, у Кобеляцькому ліцеї № 1 на урочистій частині були присутні лише учні 4‑х, 9‑х та 11‑х класів. Захід проходив на подвір’ї навчального закладу.

Після виступів ведучих і офіційного відкриття лінійки директор ліцею № 1 Яків Постольник привітав учнів із завершенням навчального року. Він вручив грамоти учням, які досягли значних результатів у навчанні.

Наступними на імпровізовану сцену вийшли випускники. Цього року навчання в ліцеї завершують 21 одинадцятикласник. Вони прощалися з школою та дякували вчителям за навчання й виховання. Право дати останній дзвінок надали випускнику Станіславу Глові.

На завершення лінійки ведучі запросили учнів їх 11‑го класу на останній шкільний урок. Також підсумкові уроки провели для учнів 4‑х і 9‑х класів.

 

Замість уроків — пришкільні табори

10 червня свою роботу розпочали пришкільні табори Кобеляцької громади.

За інформацією Відділу освіти міської ради, до відпочинку залучено 1101 учня. Із них: 786 — у пришкільних таборах з денним перебуванням, 315 — у таборах праці та відпочинку. Табори працюватимуть протягом 14 робочих днів, із 10 по 26 червня.

Діти забезпечені дворазовим харчування, вартістю 30 гривень на день. Кошти на харчування виділяються з місцевого бюджету.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2021, 16:39 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації